• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nicky

Tihi

onaj što teče
Starosedelac
Učlanjen(a)
02.07.2017.
Broj reagovanja
1.250
Horoskop
Vodolija
15352447694b15429ca0fef.gifSrećan rođendan

Nicky

oćem, nećem
Urednik
Učlanjen(a)
25.06.2013.
Broj reagovanja
633
Horoskop
Škorpija
thank you girls and boys! bliži se 30ti :D

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.511
Horoskop
Ribe
Danas nam je divan dan, mome bratu brzdej! Jedna do 50 dečko dragi. Da je lepo iskoristiš, da budeđ veseo i srećan, zdravlje da te služi a i apetit. I da nam se ispune planovi! (Daj Bože) ❤

Nicky

oćem, nećem
Urednik
Učlanjen(a)
25.06.2013.
Broj reagovanja
633
Horoskop
Škorpija
@Taca hvala draga sis 🥰😘

baš mi lepo danas sa mojih 30, a sve ostalo će doći a ako i ne nije smak sveta 🙃.
za apetit ne brini, žderem pa ondaK trčim (u stanu) da skinem ono što sam ždrao 😆

@Stemis
i tebe bre fala drug :)
Zdravo Nicky, želimo ti srećan rođendan. Neka te kroz život prati sreća, dobro zdravlje, puno ljubavi i ispune sve želje.

@ALL, i vama svima hvala unapred, volEm vas.

Poslednja izmena:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
To su bile želje od prošle godine, ali ne bih da ih menjam, već da se dopune nečim po slobodnom izboru. :)
Srećan rođendan! 🎂

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Srećan rođendančiiiiiić! :) :) Neka se ispune sve želje!

Vrh Dno