• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ni kriv ni dužan

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
MUŽ PREDSEDNICE FINSKE ZINUO U GRUDI DANSKE PRINCEZE

Penti Arajarvi, muž Tarje Halonen, predsednice Finske, uhvaćen kako izbezumljeno blene u dekolte princeze Meri, supruge danskog princa Frederika

145722.jpg


KOPENHAGEN - Izgubio se skroz!
Danska princeza Meri doživela je strašnu neprijatnost kad je tokom večere koju je priredila za državne zvaničnike uhvatila Pentija Arajarvija, muža finske predsednice Tarje Halonen, kako pilji u njen dekolte.

Na videu koji je preplavio internet vidi se kako prvi „džentlmen“ Finske, koji je tokom večere sedeo pored princeze, u jednom momentu, kad se ona okrenula ka drugom gostu, zuri u njene grudi. Arajarvi se čak nije ni trudio da bude diskretan već je naočigled ostalih gostiju tupo blenuo u princezin dekolte.

Posle nekoliko trenutaka ona se okrenula ka Arajarviju i uhvatila njegov izbezumljen pogled. Na snimku se vidi da joj je bilo veoma neprijatno, dok je on momentalno okrenuo glavu na drugu stranu.

Princeza je ipak, uspela da se iskontroliše, pa je sa blagim osmehom na licu rukom prešla preko svog dekoltea, pokušavajući da popravi haljinu. Posle toga oboje su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo.

Princeza Meri je poreklom sa Tasmanije, a od 2004. udata je za danskog princa Frederika. Upoznali su se u jednom pabu u Sidneju tokom Olimpijade 2000. godine. Njihovo venčanje izazvalo je veliku medijsku pažnju i predstavljeno je kao moderna bajka u kojoj se princ zaljubljuje u običnu devojku koja nije plave krvi.

Zasad se ne zna kako je na ovaj gaf svog muža reagovala prva dama Finske. Ona sa Arajarvijem, koji je inače doktor, ima jednu ćerku.
145724.jpg


http://www.kurir-info.rs/planeta/muz-predsednice-finske-zinuo-u-grudi-danske-princeze-183252.php

Napadoše čoveka bez veze, on kao doktor samo gledao kako će ovih 2-3 kila zlata koje princeza ima na sebi, da utiče na njenu kičmu ..... što se dekoltea tiče .....moraću na vikipediji da potražim značenje te reči, pošto tako nešto na ovoj mladoj dami ne videh :D
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
:) Iako je naslov jako simpa, na fotosu se ipak vidi da čovek gleda njene štiklice. :D
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
:roflmao:.................nema ih...........
 

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
pa i ja se pitam cime je impresioniran:kul:pre mozda ogrlicom:unsure:
 
Vrh Dno