• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nevidljivi neprijatelj - promaja

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Poruke
16.035
Broj reagovanja
15.430
Horoskop
Ribe
Najveći neprijatelj Srba uz ladan beton 😎
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Meni lično ne smeta promaja. Bar tako mislim, ali ukoliko od negde "vuče" a ja znojava, nije isključeno da će da me "secne" u lumbalnom delu. :laugh:
Znam neke kojima baš smeta, koji bi i u gradskom prevozu zamolili da se zatvore prozori. Nisam taj tip.
 

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Poruke
1.746
Broj reagovanja
2.980
Horoskop
Strelac
Je l’ vas nekad ubila promaja?
Nije me baš ubila, ali mi redovno izazove migrenu. Msm, ne smeta mi dok je osećam (naročito na 35 stepeni), ali zato sutradan živim na tabletama, u zamračenom prostoru.

Znam, znam....sad se smejete "jao, evo jedne u promaja-paranoji" 🙄 Nisam u paranoji, zapravo volim da osetim vazdušni cug, al zato posle proklinjem...Šta da radim, osetljiva mi je tintara...😕
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.767
Broj reagovanja
16.886
Horoskop
Ovan
Šufi, imaš punu podršku od mene! I mene ponekad potkači promaja. Ko ne veruje neka dođe kod mene na vikendicu da vidi šta je vlaška promaja. :D
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Poruke
4.264
Broj reagovanja
2.935
Horoskop
Lav
Je l’ vas nekad ubila promaja?

Naravno. :) U stvari, drmnula me je, nije me ubila. Imam bol u leđima posle izlaganja promaji, a prija mi kada je sve otvoreno.

Kad sestra i zet dođu, bilo da je leto, proleće, zima a da se luftiramo ( sa jednim nakrivljenim prozorom ) zet panično viče "Zatvarajte! Ubija promaja! :D a u stvari, sam ide po kući i sve zatvara.

Pre neki dan, na slavi nije dao da se otvore vrata koja vode u dvorište iako je bila ok temperatura. " Luftirajte posle".
 
Vrh Dno