- Učlanjen(a)
- 17.07.2012.
- Broj reagovanja
- 5.516
- Horoskop
- Ovan

Život konobarice Hajdi Ejgan (32) majka dvoje dece,se iz korena promenio,ona je ostavila svoj stalni posao da bi bila dvojnica poznate engleske prinzceze Kejt Midlton.I to sve zahvaljujući neverovatnoj i zapanjujućoj sličnosti...
sa Kej Midlton sada Hajdi umesto da zarađuje svega 10 dolara na sat zarađuje hiljadu dolara po satu.
Hajdi ima svetlo plave oči i talasastu kosu.Na neobičnu ideju je došla zbog toga što je mnogo ljudi su je poistovećivalli sa suprugom princa Harija,pricenzom Kejt Midlton ljudi su joj stalno dovikivali "Hej, eno je princeza!", čak je stekla dosta stalnih mušterija u kafiću u kome radi jer su svi hetlid a vide tu sličnost sa princezom
"Nisu me samo nepoznati ljudi poredili sa Kejt.nego čak i moja trogodišnja kćer Abigail mi je počela govoriti da ličim na buduću kraljicu.Svaki put kada je videla u novinama Kejt,govorila je da sam to ja Mislila je da ja imam veze sa kraljevskom porodicom - ispričala je Hajdi za engleske novinske medije

Ejgan je tako promenila posao i sada radi za Susan Scott Lookalikes agency, preko koje ugovara pojavljivanje i različite javne nastupe. Samo u ovoj agenciji postoji 21 devojka koja liči na Kejt Midlton.Ejgan ima najviše posla.
"Ljudi imaju potrebu da nas vide u realnim životnim situiacijama,svesni su da možda nikada neće videti kraljevsku porodicu,pa se ovako zadovoljavaju jednom iluzijom.Od kada sam počela da se bavim ovim poslom napunila sam orman garderobom koju nosi Kejt, tako da sam uvek spremna" rekla je Hajdi dvojnica Kjet Midlton
izvor:žena portal