• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Neverovatno al' istinito

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Evo još malo o bizarnim zakonima o seksu ali na malo šaljiviji način prikazani.
Nama možda je zabavno ali treba pomisliti na one koji se prema njima trebaju ponašati da li misle isto.

Čudnoga li čuda
Suludi zakoni o
vođenju ljubavi


Možda se čini da je danas nemoguće kontrolisati ljudsku seksualnost, a pogotovo državnim zakonima. Ipak u mnogim zemljama postoje službeno propisana pravila o seksualnom ponašanju stanovnika. Primera radi, do 1990. godine u mnogim američkim državama upotreba dilda bila je zakonom zabranjena. Međutim, ovo nije usamljen primer, a mi vam predstavljamo najneobičnije zakone u vezi sa seksom propisane širom sveta.

SAD - Zabranjena erekcija na javnom mestu!
Poznato je da u Americi svaka savezna država, ali i grad imaju svoje specifične zakone, od kojih su neki potpuno bizarni.
24792-id-10090880.jpg


"Sad smo kod kuće, pa može da ti se digne, slobodno!"
U pojedinim američkim državama analni seks je zabranjen. U Detroitu je parovima zabranjen seks u automobilu, osim ako je on parkiran na njihovom vlastitom posedu. Jedini prihvatljiv položaj u seksu je misionarski, a ostali se smatraju protivzakonitim u američkom glavnom gradu Vašingtonu. U Pensilvaniji je muškarcima zabranjena erekcija u javnosti.

25200-poljubac-foto-ap-1.jpg


Brate, će se ljubimo, al prvo burmu pokaži!

Samo oženjeni smeju biti gejevi!
U Teksasu je zabranjen oralni i analni seks između dvojice muškaraca. Ovaj zakon se ne odnosi na muškarce koji su u heteroseksualnom braku! Muškarcima je zabranjeno da vode ljubav sa ženom ako su jeli beli luk, crni luk ili sardine u Aleksandriji u Minesoti. Ako njegova žena ipak želi seks, zakon mu propisuje da mora da opere zube. U Minesoti je, takođe, zabranjeno spavati bez odeće.

25209-poljubac-foto-shutterstock.jpg

Može, al samo na brzaka!
Ljubi, ljubi, al samo do pet minuta!
U Oregonu muškarci mogu platiti kaznu ako govore prostote tokom seksa, a ovaj zakon se ne odnosi na žene. U Ajovi poljubac ne sme da traje duže od pet minuta. Mnoge američke države takođe imaju i propisane zakone koji se odnose na polni odnos između dve životinje. U Detroitu je zabranjen seks u automobilu ako on nije parkiran na ličnom posedu parova.
24796-id-10090819.jpg

Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da naučim cure
Posao iz snova!
U Guamu, postoje muškarci kojima je stalan posao da spavaju za novac sa devicama jer je u toj zemlji zakonom zabranjeno nevinim devojkama da se udaju.
25219-motocikl01-foto-shutterstock.jpg

Nemoj biti divlji u sedlu
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Velika Britanija - Zabranjen seks na motociklu!
Zabranjeno je voditi ljubav na parkiranom motociklu u Londonu. U Liverpulu žene, koje rade kao prodavačice, mogu biti u toplesu, ali samo ako rade u trgovinama koje prodaju tropske ribice.
25091-umiljato-jagnje-foto-aleksandar-stankovic-1.jpg


Izgubljeno jagnje

Ne jedi jagnje posle seksa!
Islamski zakoni su vrlo strogi kada se radi o seksualnosti, a jedan od bizarnih zakona kaže da ukoliko imate polni odnos sa jagnjetom, počinićete smrtni greh ukoliko jedete njegovo meso nakon toga. U Libanu je muškarcima dopušteno da imaju polni odnos sa životinjama ženskog roda, ali je seks sa životinjama muškog roda kažnjiv smrću.
25235-ginekolog-pregled.jpg

Pipanje može, ali bez gledanja

Ginekolog u ogledalu
U Bahreinu lekar koji je muškarac sme da pregleda ženske genitalije, ali ne tako što će gledati direktno u njih, već samo u njihov odraz u ogledalu.
Za masturbaciju u Indoneziji možete biti kažnjeni odrubljivanjem glave.
25453-sexy-asian-girl-hot-chinese-girl-naked-ass-girl.jpg

Ni u krevet bez veša!
Ubij muža, al ne hodaj gola!
Ženama je zabranjeno da hodaju gole u hotelskoj sobi, a bez odeće smeju da budu samo u kupatilu. U Hong Kongu prevarena žena sme da ubije svog muža, ali samo svojim vlastitim rukama, dok ljubavnicu može da ubije na bilo koji način.
25132-pornic01-foto-ahutterstock.jpg

Dozvoljeno za starije od sto godina
Zabranjeni pornići
Nepal, Bangladeš i Makao su zemlje u kojima je protivzakonito gledati filmove koji prikazuju scene seksa, ali i stidne dlačice muškaraca i žena. Zakon ne dopušta prikazivanje scena ljubljenja u filmovima u kojima glume glumci iz ta tri područja.
25401-union-l.jpeg

"Joj, da me vidi moja mila majka"
Seks samo uz prisustvo tašte
U Kolumbijskom gradu Kali ženi je dopušteno da ima seksualni odnos sa mužem, a tokom prvog seksa njena majka mora biti prisutna u prostoriji.
Imate li što dodati na ove zakone. Što je zakonodavnu vlast natjeralo da ih donese.
 
Vrh Dno