• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nestašica muških članova na forumu

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Vec mi se svidja titan. :D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ce da te "procesljamo" :D mi zeMske pa da vidimo jel stvarno tako kao sto napisa ;)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pazi on je jos u fazi upoznavanja sa nama, sad smo jos i fine i slatke, ali kad se bacimo u diskusiju ima da se pusi na sve strane :roflmao:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Znas, mislim da bi smo ipak trebale da budemo fine.. non-stop fine jer ranije se pokazalo da nam uteknu muski :D

titan75

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
05.01.2012.
Broj reagovanja
11
Horoskop
Ovan
ja sam iskren jer je to jludska naj bolja vrlina tako da sve sto sam napisao tako i mislim i stojim iza svake reci a da ste slatke to jeste i uvek cete biti diskusije se neplasim

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
i meni se svidjaju titanove izjave:)..narocito onaj deo oko -zajednickog jezika-;):giggle:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ljudska osobina koju najvise cenim je iskrenost,dakle titane lepo cemo se druziti :)

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Opa vidj malog što je siguran u sebe :D ako neka si,takodje se nadam lepom druženju...
Dobrodošao ti nama Titane :thumbsup:

titan75

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
05.01.2012.
Broj reagovanja
11
Horoskop
Ovan
hvala lepe dame na ovako lepim recima i na lepoj dobrodoslici:)

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Elem,dosla sam do zakljucka da smo mi zemske osnovni krivci sto imamo malo muskijeh na forumu. Taman neko skupi hrabrosti,registruje se pocne pisati...i ondak se poplasi jer mi samo grakcemo,grakcemo i zbrise...naravno cast retkim izuzecima kao sto je Tony,pomalo gorance,a Stemis mora biti tu jer je forum njegov...
U prilog mojoj tvrdnji ide to da su Beli Ocnjak i titan,nestali bez traga ...;)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Moram reci da se slazem sa Dusicinom konstatacijom....Jedino osta ovaj mali Daniel ali on se i retko kad okurazi da nesto prozbori, tako da caskanja komotno mozemo smatrati zenskim forumom

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
A to će se i potvrditi kad ja promenim pol. I zvaću se Stemiska. Pa kad stavim avatar ima i ženske da pobegnu! :roflmao:

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
A neee.. ja sam samo koordinator :D

Skitnica

Fatal woman