• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nestašica muških članova na forumu

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Zdravo Diana. :) Drago mi je da te "vidim". Pa gde si ti? I otkud baš u ovoj temi da se javiš? Kafana je pravo mesto, otvoriš varata nogom i pozdraviš stare drugare. :)

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
apropo ovih muskih sto nam nedostaju..imam jednu zanimljivu tezu,dosla sam do nje pracenjem i posmatranjem..ali sumnjam da mi se nas admin mrstio kad bih je iznela:D:kul:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ej, stvarno, šta je sa muškim članovima.... odoše na zimovanje?????:thumbsdown:

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Ma tu su oni dodju,obidju nas samo se ne jave...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
baš sam se uželela Ae-a, Maxa, goranceta i ostalih.... ne samo muških da se razumemo....

ali volim kad vidim obilje muških na Forumu.... :)

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ja sam ozbiljno posmatrala i pratila..i ustanovila da nas forum od drugih izdvajaju dve teme,koje se ne mogu naci na gotovo nijednom forumu,bar od onih na koje sam ja svracala..a da muskarci koji dolaze uglavnom nisu klasicni forumasi,vec u potrazi za upravo tim temama..e sad,kako ih -namamiti- da malo svrnu i na ostale?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Pre svega, drago mi je da ovaj forum doživljaš kao svoj. Ali mi ostatak tvoje poruke nije jasan. čini mi se da nije lepo sročeno.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
rekla sam -nas-..nisam mislila da ga svojatam..:oops:..sta nisam dobro srocila?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Nisam ni rekao da ga svojataš. :) Laki je malo nervozan? :p

Pretpostavljam da misliš na teme gde skidaju programčičće koje sam postavio. Ako sam u pravu, to nisu forumaši, oni su se samo registrovali kako bi preuzeli programe. No, ja bih hteo čuti ono što si nagovestila, a da ću se ja na to možda namrštiti.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Imamo malo muskih clanova ali i to sto imamo je kvalitetno. Ovo je forum koji se (izgleda) vodi kvalitetom a ne kvantitetom. O tome kakav je zenski deo foruma... ma mislim sta reci? Najbolje smo! :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja moram reci, da kao neko ko visi na raznim sajtovima i forumima, ovaj forum smatram najspecificnijim ( u pozitivnom smislu ) zato sam se i zadrzala ovde ovolko dugo ( dobar deo sajtova obidjem par puta a onda i zaboravim da sam registrovana negde ). Definitivno nismo klasican forum, iako mozda spolja tako izgleda, ali clanovi i teme su dosta bolji i ozbiljniji.Jeste da ima manje muskaraca, ali ovo je forum za druzenje i razmenu misljenja ( a zene su nekako poznatije kao pricljivije ), a ne za muvanje :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Pa ne možemo se muvati kad nije gužva u autobusu. :D A to što razmenjujemo mišljenja, znači razmišljamo, to je zahvaljujući lepšem polu koji je nadaren po tom pitanju. Mi smo muški nekako više za o-ruk. :)

titan75

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
05.01.2012.
Broj reagovanja
11
Horoskop
Ovan
zato sam dosao da vam uvecam broj i dam podrsku ali zenskoj populaciji svaka cast ali ipak mislim da se bez njih nemoze :thumbsup:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Samo napred Titane, vidis da Poglavica ( Stemis ) jedva izlazi na kraj sa nama :D

titan75

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
05.01.2012.
Broj reagovanja
11
Horoskop
Ovan
hvala ali ipak ste vi najlepsa stvorenja koje je bog stvorio zato sa vama netreba izlaziti na kraj vec vas cuvati ,paziti ,voleti i naravno nalaziti zajednicki jezik sa vama:)

Vrh Dno