• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nestala Putinova žena!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Supruga predsednika Rusije Ljudmila Putin kao da više ne postoji jer se ne pojavljuje kao nekad sa Vladimirom Putinom, a ni mediji više ništa ne prenose o njoj. Postoji sumnja i da Putin ima drugu ženu.

101896vladimirputinwithl.jpg

Ni za Božić, ni na njen rođendan, nikada uz muža - odnosno on uz nju


Ljudmila je nekada pratila supruga kao senka, a sada nije viđena sa njim ni za Božić, jer je on otišao na skijanje sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim.


"To je upečatljivo kod Putina. Iz nekog razloga, on više voli da Božić provede u maloj crkvi u provinciji nego da sa suprugom proslavi njen rođendan", branio ga je Geraldin Fagan, stručnjak za religiju.

Takođe, Ljudmila nije upecana sa predsednikom ni na svoj rođendan koji je bio u nedelju, jer se Putin tada družio sa novim sunarodnikom Žerardom Depardjeom. To inače nije ništa novo, jer mu to nije prvi put da propušta njen rođendan, piše britanski "Telegraf".


Deluje da Rusija ipak dobro funcioniše i bez prve dame......


više na str.:
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/284989/Nestala-Putinova-zena
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.772
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
Ej, bre, čovek jaše konja go do pojasa!!! Plus, dobar je sa Berluskonijem...
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
a njegova žena?????? nestala u vidu lastinog repa....:o
 
Vrh Dno