• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nesrećnica i sedam jegera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Kada se, vesela posle ispijenih sedam “jegera“, mlađana Sarajka Merjem Hrle pred kamerama TV "Hajat"uplašila da će je videti babo, verovatno nije ni pomislila da će je videti i slatko joj se smejati - više od milion ljudi.

Prilog TV "Hajat" o Bajramu u Bosni na kome je Merjem priznala da je popila sedam „jegera“, a onda dodala „joj, ako babo bude ovo gledao“, videlo je više od milion ljudi. Njenu izjavu navijači sarajevskog "Željezničara" pretvorili su u stadionski hit, a stihove na istu temu zapevao je i pevač Marko Bulat. Nema pijanke u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni ili Crnoj Gori koja se na završava horskim pevanjem "a da me vidi babo, da se opijam, sedam jegera."

[video=youtube]

http://www.mondo.rs/s212334/Info/Hronika_i_Drustvo/YouTube_zvezde_sa_Balkana.html
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno