• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Neradan dan...

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
... 17. februar, 13. i 14. rade samo firme koje moraju

Vlada Srbije donela mere za sprečavanje restrikcija. Vlada odlučila da petak, 17. februar bude neradni dan, i preporučila da se 13. i 14. februara minimizira proces rada, ili, ako postoji mogućnost, u potpunosti obustavi.

U cilju zaštite energetskog sektora države Vlada Srbije donela je večeras odluku da petak, 17. februar bude neradan dan, a preporučila je da 13. i 14. februara rade samo firme koje moraju.

"Vlada Srbije preporučuje da državni organi i institucije, ustanove, lokalna samouprava i privredni subjekti u ponedeljak, 13, i utorak, 14. februara, minimiziraju proces rada, ili, ako postoji mogućnost, u potpunosti obustave rad", istaknuto je u saopštenju.

Zbog Dana državnosti 15. i 16. februar su, inače, neradni dani.

Vlada Srbije je radi sprečavanja restrikcija odlučila da se struja iz tranzita usmeri za potrebe Srbije.

"Vlada Srbije je naložila Javnom preduzeću 'Elektromreža Srbije' da sve neto prekogranične prenosne kapacitete u smeru ka Srbiji noćas od ponoći do 29. februara ove godine stavi na raspolaganje Javnom preduzeću 'Elektroprivreda Srbije'", saopšteno je iz Vlade Srbije.

Kako je navedeno, "ovom merom se suspenduje tržište prekograničnih kapaciteta i omogućava da se električna energija iz tranzita usmeri za potrebe Srbije".

U saopštenju je istaknuto i da je vlada predložila tu meru jer su ekstremno niske temperature i obilne padavine uzrokovale nedostatak struje, a iscrpljene su mogućnosti za povećanje proizvodnje i nabavku na tržištu Srbije.

www.smedia.rs

Forumasi hocete li vi raditi ili odmarati sledece nedelje ?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ja cu i jedno i drugo :D S obzirom da se moj ``posao`` obavlja u kuci. :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja još uvek ne znam da li ću raditi. :(

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ja necu raditi,a na posao cu mozda ici :D

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
ja cu ici 13-og i 14-og:cry: ... posto je moja firma od najvitalnijeg znacaja :sick: kao da smo u najmanju ruku Zavod za transfuziju, a petak je kazu neradni dan uz sredu i cetvrtak....
Mada, nadam se da cemo raditi skraceno....

Vrh Dno