• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nemački hirurzi ostavili 16 predmeta u telu...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Nemački hirurzi ostavili 16 predmeta u telu jednog bankara - iglu, zavoje, rukavice...


Hirurzi bolnice u nemačkom gradu Hanoveru ostavili su "do 16 predmeta" u telu jednog bankara kojeg su 2009. godine operisali od raka prostate, a koji je prošle godine umro, izjavila je danas pravna zastupnica njegove porodice.

305647operacija-01ff.jpg

Predmeti izvađeni iz stomaka nesrećnog advokata


Pošto se rane od operacije nisu zacelile, bankar u penziji Dirk Šreder ponovo je operisan i lekari su mu iz utrobe izvadili iglu, zavoje i hirurške rukavice, rekla je advokatkinja Anet Korint.


Slučaj se dogodio u bolnici Henrietštift u Hanoveru, kojom upravlja jedna organizacija povezana sa protestantskom crkvom.

Nakon smrti 77-godišnjeg bankara, njegova porodica je zatražila od bolnice odštetu od 80.000 evra zbog muka koje je pokojnik pretrpeo, plus naknadu za troškove....

više na str:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/36313...a-u-telu-jednog-bankara--iglu-zavoje-rukavice
 
Vrh Dno