• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nekome ko će razumeti, ostavite poruku...

Vedrana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2010.
Broj reagovanja
77
Nekome ko će razumeti, ostavite poruku, slikom, rečima, kako se u datom trenutku osećate - izvolite:da:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
042tm.gif
:laugh:

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Uzasno mi je sto moramo da krijemo tu tajnu, tako veliku i bitnu. Mislim da bi se dosta njih radovalo s nama... ali za sada znaj da cu cutati pa makar morala nogu svoju da pojedem :laugh:

КриминалноДобра

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
26.01.2010.
Broj reagovanja
0
И не разумем зашто се опиреш, пусти шта ти други људи говоре, у теби има нешто што ме страшно привлачи, тера ме да све друге оставим... :o

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Kuvanje gulaša :o

Kada je luk prodinstan, dodajte 2 kašičice crvene paprike, nekoliko listova lovora i govedinu.

Dolijte vodu, promešajte, dodajte peršun i ostavite da se krčka.

Ukoliko je potrebno, s vremena na vreme, dolivajte vodu.
.....

Vrh Dno