• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nekoliko ideja za prekrasne pramenove

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Kosa s pramenovima

Prekrasni pramenovi za sve boje kose


Eva-Mendes-2-615x400.jpg


Prekrasni pramenovi za sve boje kose

Htjeli biste dodatno oživiti vašu kosu pramenovima, a ne znate koja boja bi vam najbolje odgovarala? Pogledajte kako to rade zvijezde u Hollywoodu, možda dobijete ideju.


Crveno s primjesama plavog

Dramatični pramenovi boje šampanjca dodatno izražavaju jantarnu valovitu kosu Miley Cyrus. Nemojte se bojati staviti razne varijacije tonova. Uočljiv pramen kremaste plave boje pored umjereno zlatno plavog pramena, stvaraju odličan dojam, zar ne?

Smeđa sa zlatnim
Pramenovi pojačavaju nijansu smeđe i daju joj totalno zavodljiv izgled. Kao najbolji dokaz imate ovu sliku Eve Mendes i njenim zlatnih pramenova.
Plavi pramenovi
Kako biste postigli ovakav nježan, nevin izgled kao Jennifer Lopez, koristite Irish cream nijansu za naglašavanje sjaja, a zatim pramenove plave boje bez amonijaka. Uspjeh zajamčen.
Prljavo plava sa svijetlo plavim linijama

Frizer Jennifer Aniston opisuje njenu nijansu kao karameliziranu plavu s tri potpisa pramenova pješčanih, gotovo bež, tonova; kako bi se istaknula boja njenih očiju. Ovakvu kombinaciju treba znati pogoditi, stoga će vam možda trebati malo vremena da pronađete savršenu nijansu.
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Kestenjasta smeđa s crvenim pramenovima

Tople primjese vina osvjetljavaju, ali ne nadvladavaju u potpunosti prirodnu smeđu boju Jessice Albe. Nema ničeg goreg od očitih pramenova, a zapravo najbolji rezultati se vide da prirodnoj boji kose jer je neobojana i možete staviti boju koju želite. Ne treba se mučiti s usuglašavanjem s nekom drugom bojom ili pramenovima.
 
Vrh Dno