• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Neće seksi vaspitačicu

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Pobuna ljubomornih mama

NEĆE SEKSI VASPITAČICU

Italijanske majke ispisuju decu iz vrtića pošto se učiteljica Mikela Rot slikala polugola za jedan kalendar
155822.jpg


RIM - Ženska zavist.
Majke mališana koji idu u vrtić u mestu Kastelo di Seravale kraj Bolonje počele su da ispisuju svoju decu iz obdaništa pošto se njihova vaspitačica Mikela Rot (3:kul: polugola slikala za kalendar kompanije „Harli Dejvidson“. Vaspitačica je pozirala u providnom vešu, posle čega su mame pobesnele i odlučile da, u znak protesta, ne šalju decu u vrtić.

- Previše je privlačna i napadna i ne želim da mi čuva sina - izjavila je jedna majka za lokalne novine, koje su ironično konstatovale da se očevi mališana ne bune.
Rotova, inače rođena Amerikanka koja već 10 godina živi u Italiji, kaže da već godinama radi kao model i da joj je to dodatni posao. Ona je dosad pobeđivala na takmičenjima za, recimo, najlepšu mamu, ali je ponela i titulu mis zlatna guza. Kaže da je ovakva reakcija majki ne iznenađuje.

- Poziranje za časopise za mene je dodatni izvor prihoda. Na snimanja, međutim, idem posle radnog vremena, posebno kad je raspust, tokom kojeg odlazim u Ameriku. Nikada na slikama nisam gola, uvek sam obučena. Možda bih mogla samo da budem model, ali volim posao vaspitača. Mislim da ovde postoji jedna doza zavisti, koja je sada prevršila svaku meru. Kao što postoje mame kojima smetam, isto tako ima i onih koje kažu da njihova deca jedva čekaju da me vide ujutru - kaže Mikela.

http://www.kurir-info.rs/planeta/nece-seksi-vaspitacicu-193834.php

Su bre ove italijanke neke ljubomrne, te smeta im seksi konoboarica, pa seksi vaspitačica ... mslm strašno :D
 

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
255x160_13719-article-2116815-123A722D000005DC-717_468x468.jpg

Nezadovoljni roditelji ne dozvoljavaju deci da idu u jedan italijanski vrtić zato što se vaspitačica slikala u donjem vešu za kalendar Harli Dejvidsona.
Vaspitačica Mikela Rot (3:kul: izazvala je bes majki, ali ne i očeva, pošto je procurila vest da se slikala u seksi donjem vešu za jedan kalendar.
Mikela je rođena u SAD i već više od deset godina živi u Italiji, gde je osvajala nagrade na takmičenjima lepote, između ostalog za Mis mama i Mis zlatna zadnjia, a pored posla vaspitačice radi i kao foto model.
Ona je vaspitačica u jednom malom mestu u blizini Bolonje i ne razume odluku roditelja da povuku decu iz vrtića u kome radi.
“Posao foto modela je moj drugi posao i radim ga u SAD preko raspusta kada vrtić ne radi”, kaže Majkla.
“Možda sam mogla da budem samo foto model, ali ja volim posao vaspitačice. Mislim da u ovom slučaju postoji i malo ljubomore, pošto su mi neke majke rekle da njihova deca jedva čekaju da me vide svako jutro”, kaže lepa vaspitačica.
Mikela Rot našla se u centru pažnje nakon što je pozirala za kalendar Harli Dejvidsona i kada se ta vest našla u lokalnim novinama.
article-2116815-123A7239000005DC-815_468x450.jpg

“Ona je suviše privlačna i ne želim da vaspitava moje dete.”, usprotivila se jedna majka.
“Čula sam da roditelji koji su povukli svoju decu iz vrtića sada pokušavaju da ubede i ostale roditelje da učine isto. Očekivala sam da će možda neko od roditelja reagovati zbog mojih fotografija, ali nisam mogla da zamislim da će zbog toga povući decu iz vrtića”, kaže Mikela.
Profil Mikele Rot na Fejsbuku je zatrpan zahtevima za prijateljstvo, preko 2.500 korisnika ove društvene mreže želi da uspostavi kontakt sa njom, a u anketi koju je sproveo lokalni list, čak 82 odsto anketiranih tvrdi da je zgodna vaspitačica u pravu.
 

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Poruke
291
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
“Ona je suviše privlačna i ne želim da vaspitava moje dete.”, usprotivila se jedna majka.

To govori dosta o majci... I njenom samopouzdanju....
Mislim da je glavni problem to sto ocevi verovatno zele da idu na roditeljske sastanke... :laugh:
 

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Pa stvarno me iznenadjuju Italijanke... da su tako... konzervativne :D
Pa da, sve su to neka mala mesta gde "glave lete" za "nemoral". :)
 

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Poruke
1.526
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Aahhahhahaa... mislim šta reći :D Ma hoće žene da obeleže teritoriju na vreme :)
 

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ma,zele da sacuvju srca tatama ;)
 

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Poruke
2.173
Broj reagovanja
1.326
Horoskop
Škorpija
Pa naravno, mame se bune, ocevi se ne bi bunili.:D
 
Vrh Dno