• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ne odbijaj zensko - nikad

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Klikni :laugh::ehej::ehej::ehej::ehej:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
lele,ova je i pod alkoholom opasna :laugh::o,a tek trezna.. :ehej:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Juu...:odama..????:laugh: sta uradi coveku...!!!:ehej:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Takva im je predigra.

princ_od_Persije

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
14.01.2011.
Broj reagovanja
1
nije mi jasno sto se uopste bunio :ehej::laugh::ehej: i neka ga je vala umlatila :ehej::laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Da li je ova devojka samo pijana ili je i pod uticajem narkotika? Voleo bih da mi neko objasni kako je moguće da u roku od nekoliko sekundi osećate seksualnu požudu a nakon odbijanja grubo i svirepo tučete istu osobu zbog odbijanja.

princ_od_Persije

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
14.01.2011.
Broj reagovanja
1
Nije droga :laugh: djevojka samo ne moze da podnese da ne dobije ono sto zeli :ehej::laugh: vidi se da je borac

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Broj reagovanja
14
Meni neće ovo da se otvori.... :laugh:

Diana

Blondie
Starosedelac
Učlanjen(a)
06.07.2010.
Broj reagovanja
15
Horoskop
Lav
Evo moje verzije:
On je nju varao vec neko vrijeme,saznala je za to ali je mudro cutala...
Jedne veceri kad su izasli namjerno je "popila"malo vise i predlozila to sto smo imali priliku da vidimo da su imali u planu da rade...osvetu je planirala vec neko vrijeme i shvatila je da je to bio pravi trenutak pa je upotrijebila sav svoj "sarm"...i jaca je na kraju...hahahahahhahaha...Oveta dobro isplanirana i sprovedena u djelo...koga si ti mislio varati a?

princ_od_Persije

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
14.01.2011.
Broj reagovanja
1
Diana' pid='67043' dateline='1303411502 je napisao(la):
Evo moje verzije:
Jedne veceri kad su izasli namjerno je "popila"malo vise i predlozila to sto smo imali priliku da vidimo da su imali u planu da rade...osvetu je planirala vec neko vrijeme i shvatila je da je to bio pravi trenutak pa je upotrijebila sav svoj "sarm"...i jaca je na kraju...hahahahahhahaha...Oveta dobro isplanirana i sprovedena u djelo...koga si ti mislio varati a?

Genijalno !!:ehej::laugh::laugh::ehej::laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Diana' pid='67043' dateline='1303411502 je napisao(la):
Evo moje verzije:
:laugh:
Posle ovakvog ekspozea, ostaje samo da čujemo još Ivanu.

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Hahahaha! Ja rekoh da prokomentarišem nešto, pošto su mi oči ispale gledajući! Kad ono, evo piše da se čeka na mene!:ehej: Ništa ljudi, meni prvo što je palo na pamet dok sam gledala je-'bem ti sunce, ova je grđa od mene!!!:da::laugh: A drugo što mi je palo na pamet je-a di si našla tog šonjavog??? Treće je bilo (klip je još uvek trajao, pa nisam znala kako će se na kraju završiti)-hm...ko se bije taj se voli, ali to mi se na kraju izjalovilo. :ehej: Četvrto je bilo pretpostavka da je devojka Bosanka-"je*o mater ako te ne volim!" :ehej::laugh::) (sećate se one Jacine bosanske ljubavne poezije). Peto je bilo da ju je dodatno iznerviralo što joj nije uzvratio šamar, tj. ni na šta ne reaguje onako kako je ona očekivala.:ehej: Na kraju, nisam imala izbora, pa sam se vratila na prvo-bem ti sunce!B), a kod njega nastalo pomračenje...:ehej:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
A inače, ako je Diana u pravu, onda je vala dobio šta je tražio!:ehej::laugh:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Hehehe, sad sam videla temu-kako ofarbati jaja! :laugh: Pa se opet setih ovog jadnička! Stemis, nemo' da spajaš teme, nisam na ona jaja tamo mislila:laugh:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Hahahaha, ne mogu nikako da izađem iz ove teme. Može i ovako...Diana obrati pažnju na kraj. Znači "...priđi, priđi mi, neće da boli... "

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno