• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Natalna karta

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Natalna astrologija

Bavi se svim segmentima života pojedinca; od psihološke strukture, karaktera, temperamenta, nasljednih faktora, fizičke konstitucije i kondicije, do interakcije s okolinom, odnosa s ljudima i situacijama koje nam život donosi. Natalna karta se izrađuje prema vremenu (datum, sat i minute) i mjestu rođenja, i ona je osnova svega, sve ostalo se temelji na njoj.

Ovo je moja natalna karta uradjena na ovoj adresi Natalna karta

PS. Ako neko od clanova kojim slucajem ume to lepo, "srpski" da protumaci :laugh: nek' mi posalje izvestaj na PP. A ako su potrebni jos neki podaci.. ce da dam :ehej:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ja sam se izgubila.. :laugh:.. ako neko ovo zna da protumaći Lu, molim da se javi i meni...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Molim Ivanu da proveri ovaj link, odnosno da li se pravilno izračunava natalna karta.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
meni je tacno odredjeno...ovan..podznak jarac...mesec lav........a ovo ostalo je sablon, koji najverovatnije i neje bas najtacniji, ali je ok....procitas...zabavis se...i zaboravis.....

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Stemis' pid='80471' dateline='1308293310 je napisao(la):
Molim Ivanu da proveri ovaj link, odnosno da li se pravilno izračunava natalna karta.

Evo, upravo sam proverila, tačno je, ali je sama slika izuzetno loša, pa može doći do zabune da li je planeta npr. u 11. ili 12. polju. Dakle, kao što sam već preporučila, (a Jasna je to odmah i isprobala i postavila u onoj temi "Jupiter u znaku Bika",) kucajte free natal chart wheel, ubacite tamo podatke i dobićete precizniju sliku.

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
E, da, na tom sajtu nema izgleda ovog dela ispod slike same natalne karte. A taj deo je deo gde su obeleženi aspekti: npr. kod Lujke stoji ubeleženo da ima merkur u konjukciji sa venerom (između ostalog...) Znači, između oznake za merkur i oznake za veneru stoji izvestan znak koji se zove konjukcija. A postoje i tzv. kvadrati, opozicije, trigoni i sekstili. Postoje i još neki aspekti koje neki astrolozi uvažavaju,a neki ne. Čak i oni koji ih uvažavaju naglašavaju da su oni vrlo slabi. Ja ih ne uvažavam. Dakle, priznajem samo ove koje sam nabrojala.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Moja preporuka je da idete na ovaj sajt:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at&rs=3
Prikazaće vam se tekst kao na donjoj slici. Kliknite na tekst označen crvenom bojom.
untitled.JPG
Potom popunite polja u formi prikazanoj na donjoj slici i kliknite na dugme Continue.
untitled.PNG
Pojaviće vam se vaša natalna karta, koju možete sačuvati je na vašem računaru (desni klik mišem na kartu, pa izaberite opciju save).

Leptirica

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
23.09.2010.
Broj reagovanja
7
351ek3r.gif

Evo moja...... sta mi kaze????

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Moje tumacenje..: Nato divna si...ostani takva...mani se horoskopskih nagadjanja..:ehej::ehej:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
natasa79' pid='80633' dateline='1308394028 je napisao(la):
Evo moja...... sta mi kaze????

Odlično si savlada test iz poznavanja postavljanja slika na forumu. :ehej:

Dusanka

Novajlija
Učlanjen(a)
06.12.2011.
Broj reagovanja
0
Natalna astrologija

Bavi se svim segmentima života pojedinca; od psihološke strukture, karaktera, temperamenta, nasljednih faktora, fizičke konstitucije i kondicije, do interakcije s okolinom, odnosa s ljudima i situacijama koje nam život donosi. Natalna karta se izrađuje prema vremenu (datum, sat i minute) i mjestu rođenja, i ona je osnova svega, sve ostalo se temelji na njoj.

Ovo je moja natalna karta uradjena na ovoj adresi Natalna karta

PS. Ako neko od clanova kojim slucajem ume to lepo, "srpski" da protumaci :laugh: nek' mi posalje izvestaj na PP. A ako su potrebni jos neki podaci.. ce da dam :ehej:
Molim vas jos jednom tacan datum vreme i godina i mesto rodjenja da uporedim sa mojim programom i nadjem resenje za vasa pitanja

C

Cicika

Gost
ako nekog zaista zanima horoskop poslacu br tel pa moze da se posavetuje sa pravom osobom, koja se time bavi preko 30 godina!!!

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ako neko ne može da se snaže sa natalnom kartom, neka napiše datum, vreme i mesto rodjenja, a ja ću uraditi natalnu kartu.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Ima li negde neki sajt gde mogu da protumacim sta mi kazu zvezde :D

Vrh Dno