• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Našao joj se

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Žena se vratila iz šopinga i zatekla muža u krevetu sa ljupkom mladom ženicom. Upravo kad se spremala da ospe paljbu na njega, on joj kaže:
- Možda te zanima, kako je uopšte došlo do ovoga?
Vozeći se zaobilaznicom ka kući, ugledao sam ovu ljupku devojku, koja je bila pokisla i izgledala umorno. Poveo sam je i dovezao je kući, dao joj nešto da pojede, tačnije junetinu, koju sam jutros kupio i koju ti nisi htela pojesti
za ručak jer si rekla da je „tvrda k’o kamen“.
Budući da je bila pokisla od glave do pete, dao sam joj one cipele, koje si ti odbacila jer su ti bile pola broja premale pa ih ne nosiš jer „nećeš da se patiš zbog moje „škrtosti“".
Bilo joj je hladno, pa sam joj dao tvoju jaknu, koju sam ti kupio za rođendan, ali je ti nisi nosila zbog boje koja ti ne odgovara.
I pantalone su joj bile mokre, pa sam joj dao tvoje, znaš one od džinsa, koje su tebi bile male, ali njoj su stajale kao salivene.
Na kraju, kad se spremala da ode, upitala me je:
- Ima li još nešto što tvoja žena više ne upotrebljava?!
 

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ja tu ne vidim krivca :genije:
Devojka je jednostavno uzela ono sto niko ne koristi.Cisto da ne propadne :kul:
 

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Poruke
1.241
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
ne ne... ko je kriv se odnosilo na muza i zenu :D
 

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
.. a mlado devojce se ponudilo da obrise prasinu... :D
 
Vrh Dno