• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Napuhana čela

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Ovaj trend nismo očekivali niti od Japanaca

0261007.48.jpg

Novi trend u tjelesnoj modifikaciji u Japanu vjerojatno je najapsurdniji do sada. Radi se o ubrizgavanju otopine vode i soli u čelo ne bi li se postigao dojam 'napuhanog' čela koji izgleda poput krafne. Privlačno, nema što!


  • Mašta radi svaštaJapanci opet ruše sve granice ukusa
Autor ovog "revolucionarnog" trenda je Ryoichi 'Keroppy' Maeda koji se bavi ekstremnim tjelesnim modifikacijama i navodno je pravi trend setter u tom području.

Svijetu je predstavio 'bagelheads', ljude koji primaju injekciju otopine soli i vode u čelo, gdje im se stvori mjehur, kojeg
se na kraju pritisne prstom po sredini ne bi li se stvorio dojam krafne tj. donuta. Krafnu na čelu mogu zadržati tek 16 do 24 sata.

Nakon toga, 'krafna' splasne i onda su čudaci prepušteni sami sebi i svom ravnom čelu, a nakon toga će razmislit koji pekarski proizvod žele poslije imati na čelu.

Ako vas zanima kako se to radi, svakako pogledajte isječak iz emisije Taboo National Geographica.
 
Vrh Dno