• Dobrodošli na Ćaskanja. Ćaskanja forum je Internet zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Opuštena atmosfera i dobra zabava je ono po čemu smo prepoznatljivi. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija, tema... Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se ili se prijavite sa Vašim nalozima na društvenim mrežama. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. Pridružite nam se!

Nakit poznatih ličnosti

Beba

Domorodac
Domorodac
#1
Nakit EVITE PERON

Ljubav i sreca, suze i krv su na cudan nacin povezani sa nakitom, u cijem sjaju je uzivala ambiciozna Evita Peron. Njene ogrlice, lancici, prstenje, narukvice i mindjuse bile su 1950. godine vredne oko 70 miliona dolara. Jedan od najvrednijih komada bila je ogrlica od platine sa dragim kamenjem i biserima, poklon Josipa Staljina.
f9aa9a87c6199f9ca4047d74992fdc0a (1).jpg
Takodje joj je "Sindikat bezkosuljasa" poklonio jednu brilijantsku ogrlicu u vrednosti od dva miliona dolara. Najlepsi komad u njenoj zbirci su bile mindjuse nazvane "mali lusteri" koji su se sastojali od ogromnih dijamanata i jos vecih safira koji su joj visili do ramena. Bio je to poklon milionera Alfreda Dodera, za koga je, tada jos neudata, Eva Duarte radila kao sekretarica.

evitinnakitbxwy.jpg
 

Beba

Domorodac
Domorodac
#2
Nakit kraljice Džeraldine supruge albanskog kralja Ahmeta Zogua, koji su se venčali 28. aprila 1938, godine! cart9e6u.jpg narukvicao7nf.jpg ogrlica277c.jpg