• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najveće grudi na svijetu

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan5 NAJVEĆIH GRUDI SVIJETA
#8 Sheyla Hershey (38KKK)- Bivši brazilski model drži svjetski rekord za "World's Largest Implants" (najveći svjetski implantat) kad ih je nedavno nadogradila sa 34FFF na 38KKK. I neće dugo trajati dok je Special K ne sponzorira i uradak koji reklmira Sheyla Hershey's "Special KKK" žitarice ne ode u eter.


#7 Casey (64MM) - Sve što znamo o Casey je da je ona striptizeta i da se udala za ružnog momka. Također znamo da je zahvaljujući Casey, Maury Povich službeno meat and potatoes tip muškarca.


#5 Maxi Mounds (61MMM) - 2003. g., Guinness je upisao Maxi rekord za "Largest Augmented Breasts" (najveće povećane grudi) na svijetu i zahvaljujući Maxi to je sada službena Guinness kategorija zauvijek.#2 Karola (48ZZZ) - Karola ima ozbiljan slučaj gadnofacitisa ali ona će vam pomoći zaspati brže nego boca Nytola.​
#1 Norma Stitz (56ZZZ) - Znate da je ovo zvanični Guinness World Record za "najveće sise svijeta" kada službeno ostanete bez slova abecede.​
(manofest.com, croinfo.net)​

Izvor:Croinfo.netPortal
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
ovo nije ni malo lepo.... (al sam fina).... odvratno...
 
Vrh Dno