• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najveća trauma iz detinjstva

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Poruke
768
Broj reagovanja
1.147
Horoskop
Ribe
Blagodarim što to primećuješ gospodja Šufnudlo! Želim vam svima prijatan ostatak dana!
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.664
Broj reagovanja
628
Horoskop
Vodolija
Moja trauma je više upečatljiva neprijatna scena iz detinjstva. Bila sam u selu kod babe i dede i onda me je seoski popa molio i kumio da recitujem za Svetog Savu i ja jedva pristanem, najviše zbog obećanog mi paketića, i onda pred punom crkvom izrecitovah toga dana pesmicu i bih jedino dete koje nije dobilo paketić, jer ih više nije bilo :)
Nekako se milion emocija skupilo.
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Poruke
3.971
Broj reagovanja
2.643
Horoskop
Lav
Prva trauma i dalje traje ( iščašenje kolena-luksacija patele ) i druga- strah od zubara ( bili su strogi i grozni u moje vreme ).-to sam prevazišla.
Drugih trauma nemam. Imala sam lepo detinjstvo.
 
Vrh Dno