• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najskuplja svadbena torta na svetu ima 2.000 dijamanata i košta 37 miliona evra

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Na manifestaciji Nešenel gej veding šou u Liverpulu u Velikoj Britaniji biće izložena najskuplja svadbena torta na svetu svih vremena. Ekstravagantni dezert na šest spratova visok je metar i po, ukrašen je sa preko 2.000 dijamanata koji ukupno imaju 2.046 karata, i procenjuje se da vredi 37 miliona evra.

314544torta-01ff.jpg


Da bi ovaj glamurozni slatkiš mogao da nastane, zlatari “Rasel i Čejs” iz Liverpula udružili su snage sa poslastičarnicom “Kejk” iz Čestera.

Posetioci Nešenel gej veding šoua, koji se reklamira kao manifestacija koja slavi brak za sve, bilo da su strejt ili gej, trećeg marta će moći da je vide i probaju u liverpulskoj Eho areni, gde se ovom prilikom očekuje rekordan broj posetilaca....

više na str;
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/V...u-ima-2000-dijamanata-i-kosta-37-miliona-evra
 
Vrh Dno