• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najnoviji tren tajica

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Topljive tajice:

Nosivi vrući trend kojem (ni)je teško odoljeti

05.01.2013. 14:31, . / Zadovoljna
Ručno izrađene tajice, napravljene od lateksa i baby pudera najnoviji je trend njemačkog brenda URB. Kreativcima koji stoje iza ovog zanimljivog modnog dodatka za izradu jednog para potrebno je pet do sedam dana60741230.jpg

Tajice od lateksa i baby pudera odlično izgledaju u brojnim kombinacijama (Foto: URB)

Trend tajica već godinama opstaje na visokom mjestu omiljenih modnih dodataka, unatoč zgražanju modnih znalaca koji im nikada nisu dali zeleno svjetlo.

60741227.jpg

Tajice na kojima je posebnom tehnikom dobiven dojam prolivene guste mase dolaze u velikom rasponu boja (Foto: URB)
Zbog svoje udobnosti tajice su se od dijela garderobe za vježbanje s vremenom zahvaljujući inovativnosti preselile u ormare kao neizostavan dodatak dnevnih i večernjih izdanja.

Najnoviji hit njemačkih kreativaca brenda URB su tajice napravljene od lateksa i baby pudera.

Posebnom tehnikom otapanja i dodavanja boja izvedeni su zanimljivi deatlji koji izgledaju poput prolivene toljive guste tekućine koja se od gornjih rubova slijeva niz nogavice. Efektne tajice već su hit a cjena im se kreće od 300 pa do 500 kuna.

60741228.jpg

Za izradu jednog para potrebno je 5 do 7 dana (Foto: URB)


Da muškarci ne bi ostali uskraćeni evo i za njih lep modni dodatak.
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Tajice za muškarce:

Trend koji je zamijenio kontroverzne 'majlonke'

10.12.2012. 15:11, Zadovoljna
Nakon što su u muške ormare na mala vrata ušle muške najlonke odnosno 'majlonke', koje se skrivaju ispod hlača modnih egzibicionista, stigao je red na muške tajice. A za njihov su proboj zaslužni su ne samo teen idoli poput Justina Biebera već i seks simboli poput Lennyja Kravitza čija je muževnost zahvaljujući sličnim modnim eksperimentima ostala u kasnim 90-ima


60728565.jpg

Glam varijante muških tajica
Kada su Errol Flynn, Kevin Costner i Russell Crow preuzeli filmske uloge Robina Hooda, tajice kao prepoznatljiv simbola zaštitnika siromašnih bile su neizbježan dio kostimografije.
No, materijalima poput kože te tamnim bojama, ovi su muževni glumci naveli vodu na svoj mlin i u njima uspjeli zadržati svoj status seks simbola.


Ove sezone tajice na velika vrata pokušavaju provući neke njujorške modne kuće poput 'Uniqla'.
60728583.jpg

Tajice nisu utjecale na muževnost Errola Flynna i Kevina Costnera u ulozi Robina Hooda

U promoviranju uskih modela od svjetlucavog materijala ili zebrastog uzorka, ove sezone u tome im svesrdno pomažu Justin Bieber, Russell Brand te Lenny Kravitz koji se svoju žensku stranu ne srami iskazati cipelama na petu i predimenzioniranim pašminama kojima bi mnoge žene željele obogatiti svoj zimski stajling.

Hoće li udobne tajice uspjeti naći više poklonika od njihovih prethodnika, muških najlonka te čak zaživjeti na hrvatskim ulicama, saznat ćemo tek krajem sezone kada će doći red novi krug muškog modnog egzibicionizma.
60728581.jpg

Russell Brand voli uske hlače, ali i crne tajice
 
Vrh Dno