• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najmanji pas na svijetu

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan


Teži samo 92 grama

Upoznajte novog najmanjeg psa na svijetu

0289007.48.jpg

Posljednjih se tjedana pojavilo puno istaknutih kandidata za prestižni naslov najmanjeg psa na svijetu, ali 'novootkriveni' terijer iz Poljske mogao bi se okititi krunom.

Riječ je o tromjesečnom terijeru Suniju koji teži svega 92 grama, a dolazi iz poljskog grada Jarocina. Ovaj minijaturni psić pri okotu je težio samo 44.7 grama i bilo je upitno hoće li uopće preživjeti.

'Pravo je čudo što je Suni uopće živa', kazala je njezina vlasnica Anna Pohl. 'Kada ju je majka Pusia okotila, mislila sam kako je u pitanju preostali dio placente i htjela sam ju baciti kada sam odjednom primijetila da se pomiče', kazala je Anna koja se dobrano potrudila da Suni održi na životu te psića hranila svakih sat vremena danju i noću.

'Ponekad mi je nestalo snage, pa sam morala zvati na posao i reći da ne mogu doći', povjerila se Anna. Zahvaljujući njezinoj požrtvovnosti Suni je danas zdravo štene unatoč tome što veterinari predviđaju da više neće rasti.
 
Vrh Dno