• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najmaleroznije venčanje svih vremena

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Postoji velika verovatnoća da je ovo najnesrećniji par mladenaca na svetu kada se pogleda kako je njihov najsrećniji i najvažniji dan u životu izgledao.

014700773.jpg


Na dan njihovog venčanja po zlu je pošlo gotovo sve što je moglo da se desi. Ravajna i David Coe za "Good Morning America" ispričali su kako je to tačno izgledalo.

Kad je Ravajna tri dana pre svadbe stigla u hotel u Nju Orleansu gde je trebalo da se venča, otkrila je da nije spremna nikakva dekoracija, da je kuhinja zatvorena zbog preuređenja i da je otprilike jedna trećina cveća koje su naručili uvenula.

A to je bio samo početak: kad je Davidov smoking stigao otkrili su da je tri broja prevelik, a veče pre "najvažnijeg dana" Ravajna je povredila glavu udarcem u vrata, prenosi Huffington post.

Temperatura na dan venčanja bila je toliko visoka da se mlada skoro onesvestila za vreme fotografisanja, ali par je ipak uspeo da se venča....

više na str:
http://www.021.rs/Zivot/Porodica/VIDEO-Najmaleroznije-vencanje-svih-vremena.html


 
Vrh Dno