• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najljepše šarene pješčane plaže svijeta

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
1-zelkan-plac5bea-na-hav.jpg


Priroda nas svojim ljepotama često može ostaviti bez daha. Predstavljamo vam neke od najljepših šarenih plaža na planeti s pijeskom zelene, roze, ljubičaste, narančaste čak i crne boje koje su nastale od različitih stijena i poludragog kamenja.
Zelena:
13.jpg

Papakōlea beach je poznata i pod nazivom Zelena pješčana plaža ili Manaha, nalazi se na južnom kraju okruga Kau na Havajima. Druga takva plaža se nalazi na Guamu. Razlog nastanka zelenog pijeksa je u olivinu, poludragom kamenu iskričave zelene maslinaste boje koji se nalazi u okolnim stijenama.
1-zelena-plac5bea.jpg


više na str:
http://matrixworldhr.wordpress.com/2012/04/28/naljepse-sarene-pjescane-paze-svijeta/#more-16408
 
Vrh Dno