• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najlepše haljine na dodeli Oskara

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Na dodeli Oskara slavne dame su blistale u haljinama koje nose potpis najprestižnijih svetskih modnih dizajnera.
Najbolje i najgore haljine s dodele Oskara ocenite sami.

Oscar2013HaljineRouge.jpg

Foto: JLP, AFP, Ilustracija Index
NA SINOĆNJOJ dodjeli nagrada Oscar nije nedostajalo glamura, raskošnih toaleta i skupog nakita. Premda se većina slavnih cura ove godine odlučila za jednostavne krojeve i materijale te decentne haljine koje nisu otkrivale dekolte, najveće razočaranje večeri bila je glumica Anne Hathaway koja je obukla dosadnu svijetloružičastu haljinu s potpisom Prada.

Zablistale su tri Jennifer - Aniston (u crvenoj haljini Valentino), Lawrence (u raskošnom Dioru) i Garner (u ljubičastoj toaleti s potpisom Gucci), a iskazale su se i cure s B liste kao što su Amy Adams i Olivia Munn koje su svojim mudrim modnim izborima plijenile poglede zavidnih žena.

Dok se Helen Hunt odlučila za elegantnu tamnoplavu haljinu s potpisom H&M, vitalna Jane Fonda pokazala je kako još uvijek može biti seksi te je zablistala glamuroznoj žutoj haljini s potpisom Versace!

Pogledajte pregled svih haljina!
Jennifer Lawrence - haljina Dior
Oscar2013JenniferLawrence1.jpg

Jennifer Anniston - haljina Valentino
Oscar2013JenniferAniston.jpg

Jennifer Garner - haljina Gucci
Oscar2013JenniferAffleck.jpg

Ostale haljine pogledajte:

http://www.index.hr/rouge/clanak/os...thaway-zasjenila-cak-i-jane-fonda/664325.aspx

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Glamur, glamur...Džejn Fonda se dobro pokazala. Primetio sam da je očigledno u modi haljina koja se malo vuče po podu kao "šlep"...nije praktična za velike gužve, ali s obzirom da je "Oskar" u pitanju, može da prođe. Zavisi i od toga koja od njih kako nosi ono što je obukla. Meni je i Dženifer sasvim ok. :)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ti bre Boki kao da misliš mojom glavom...baš sam ja htela da napišem za Džejn Fondu i za taj glamur ali si me preduhitrio.... sve stoji kao što si rekao...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
misliš???, a ženska ljubomora.... cvrc:laugh:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Uh ako naše žene postanu ljubomorne na ove belosvetske, gde će nam biti kraj...:) Nego, razvali ti iskreno šta misliš o njihovim toaletama...neće da te čuju, nemoj da se plašiš glumica, one samo glume da su opasne. ;)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
za Jennifer Garner, za njenu haljinu mislim da je taj dodatak što joj se vuče kao rep, bespotreban, ti karneri što joj prave veću guzu su isto nepotrebni.

Amy Adams, ne stoji joj uopšte široko.... ko punjena ćurka,

Sandra Bullock, neki crveni detalj bi joj dobro došao,

Salma Hayek , malo manje tog nazovi zlata preko poprsja i na vratu i fali mi jedna tanka narukvica....

Džejn Fonda, elegantna, ne pretpana haljina, cipele i tašnica u skladu sa haljinom....

Adele, debela u njoj, pojela je haljina....

ne mogu više.... eto

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ti bi Jaco mogla u modne kreatore...ala bi im sašiiilllaaaa.:laugh:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Da li sam nešto pogrešila, ako jesam kažite...???? Tražio si moje mišljenje i dala sam, možda neko drugi vidi drugačije a za kreatore nisam, jer imam svoje gledište o modi.... (eto ti Boki...:laugh:)

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Potpuno se slažem, nisi pogrešila. Mene živo zanima kako bi se obukle ove naše glumice za tako nešto? Mislim da bi preterale 100%, jer bi očekivale da svi gledaju u njih. Inače, svake godine sve više dodela oskara izgleda siromašnije što se izbora filmova tiče, a u načinu odevanja je sve bolji. Nema više onog ekscentričnog kiča. :)

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Moji utisci: ubedljivo naj, naj - Salma Hayek.
Prelepe: Petra Nemcova, Charlize Theron, Helen Hant, Jenifer.
Jane Fonda -mozda samo druga boja.
Adel i Rees - totalni promasaji.... Sta im bi?

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
a objašnjenje lutalice, zašto baš te haljine?

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Bas te mi se najvise dopadaju.... I, da znas, rado bih ih i sama obukla! Skromna sam jel' da?:D

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
jako skromna:laugh: , a koja bi ti najviše odgovara i zašto?:)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
da ne misliš da je malo više kitnjast gornji deo?

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
meni je ipak malo više kitnjasto, šljašti...

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ti Jaco nisi u trendu, sad i treba da šljašti...Da si ti na dodeli oskara bila bi kao novogodišnja jelkica.:)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ne Boki, volim lepo, skladno bez mnogo ukrasa ( vidi Leksikon)......:D

Vrh Dno