• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najgori lovački pas na svetu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
v207047p0.jpg


Pas koji nije primetio i nanjušio lisicu iza sebe dobio je epitet najgoreg lovačkog psa.
Sliku koja je obišla na svet na kojoj "nesretni gonič" nije primetio lisicu koja se šunja iza njega, napravio je prirodnjak i fotograf Mirsea Kostina iz Montreala u Kanadi.

"Pratim lisice već tri godine i ove godine je jedna lisica dobila četiri mladunčeta. Približio sam se jazbini kako bih ih uslikao, ali se 'mami' to nije dopalo, pogotovo jer se u tom trenutku začuo lavež lovačkih pasa", rekao je Kostina, prenosi lokalna štampa.

Gonič je pokušao da nađe jazbinu, ali je lisica pronašla njega...a da je on nije ni primetio.

"Ovo je prvi put da sam se uverio u hrabrost lisice koja je bila spremna životom da brani svoje mlade. Do toga, srećom, nije došlo jer je pas nije nanjušio iako je bila iza njega".

(MONDO)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno