• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najčudnije stvari izgovorene tokom seksa

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Spavaća soba može biti seksi mesto na kojem uvek uživamo, ali ponekad se pretvori u mesto na kojem pričamo najveće gluposti. Srećom, zidovi nemaju uši, ali ljudi imaju, pa je Index.hr pitao devojke koje su najčudnije stvari koje su im izgovorene tokom seksa...

weird-sex.jpg


Jedan bivši me je usred seksa pogledao duboko u oči i pitao: "Hoćeš me naučiti da igram belu (igra kartama)?" - nisam ga naučila, a ubrzo smo i raskinuli zbog nedostatka romantike u vezi" - Ivana (24).

"Dođi da ti sakrijem medu u šumu". Ne znam zbog čega mu je to zvučalo dobro, ali nisam ni pitala, jer nisam mogla da prestanem da se smejem" - Ina (23).

"Moj bivši je imao groznu naviku: Svaki put kada bi svršavao, viknuo bi "Oooo mamaaa!" - što em nije bilo seksi, em je bilo čudno jer sam uvek imala osećaj da je njegova mama s nama u sobi" - Ivana (30)....

više na str:
http://www.021.rs/Zivot/Ljubav-i-sex/Najcudnije-stvari-izgovorene-tokom-seksa.html
 
Vrh Dno