• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najbolji hoteli na svetu

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Pogledajte koji su to najbolji hoteli na svetu

Jedanaesti put za redom turisti iz celog sveta izabrali su najbolje hotele, a ove godine najviše mesta na listi najboljih zauzeli su hoteli lanca "Four Season".

fourseasonshualalai.jpg

Listu su napravili posetioci poznatog turističkog sajta "TripAdvisor" koji su ove godine najviše glasova dali havajskom hotelu "Four Seasons Resort Hualalai".
Ovo zdanje dobilo je ubuedljivo najviše glasova i za sobom ostavilo više od šesto pedeset hiljada hotela iz celog sveta. Zanimljivo je da je "Four Seasons" samo jedan od dva lanca hotela koji su na listi zauzeli više mesta, i to čak šest. Drugi lanac "The Oberoi" na listi je zauzeo dva mesta.
Među najboljim, a nama najbližim hotelima, svakako su "Four Seasons Hotel Istanbul" (9. mesto) u gradu na Bosforu i "Four Seasons Hotel Gresham Palace" u Budmipešti (23. mesto).
Na ovogodišnjoj listi primetan je povećan broj hotela iz Azije, naročito onih koji su smešteni na Maldivima, prenosi CNN.
Lista 25 najboljih hotela izgleda ovako:
1. Four Seasons Resort Hualalai (Hulalej, Havaji)
2. Cape Grace (Kejptaun, Južnoafrička republika)
3. Onyria Marinha Edition Hotel & Thalasso (Kaskais, Portugalija)
4. Rudding Park Hotel (Herogejt, Velika Britanija)
5. The Upper House (Hong Kong)
6. Four Seasons Resort Mauritius (Anaita, Mauricijus)
7. The Samaya Bali (Seminjak, Indonezija)
8. Baros Maldives (Maldivska ostrva)
9. F (Istanbul, Turska)
10. Aria Hotel (Prag, Češka)
11. Hotel Belvedere (Rićione, Italija)
12. La Residence Phou Vao by Orient-Express (Luang Prabang, Laos)
13. Four Seasons Hotel Hong Kong (Hong Kong)
14. An Lam Ninh Van Bay Villas (Nja Čang, Vijetnam)
15. Veligandu Island Resort (Maldivska ostrva)
16. Al Maha Desert Resort (Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati)
17. Four Seasons Resort Maldives (Maldivska ostrva)
18. L'Hermitage Hotel (Vankuver, Britanska Kolumbija)
19. Hotel Alpenhof Hintertux (Hintertaks, Austria)
20. The Oberoi Mauritius (Pointe Aux Piments, Mauricijus)
21. Neorion Hotel (Istanbul, Turska)
22. The Oberoi Udaivilas (Udaipur, Indija)
23. Four Seasons Hotel Gresham Palace (Budimpešta, Mađarska)
24. The Milestone Hotel (London, Velika Britanija)
25. Sol & Luna Lodge & Spa (Urubamba, Peru)

http://www.gdeinvestirati.com/ostal...gledajte-koji-su-to-najbolji-hoteli-na-svetu#

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Koliko tema do kojih nisam ni stigla!
Kada smo kod hotela, nedavno sam bila u jednom divnom za koji kada sam ga videla prvo sam pomislila šta ovaj hotel traži ovde? A onda sledi odgovor:pa onaj ko ga je tu napravio sigurno zna šta radi :) i verujte da zna.
Hotel "Premier Aqva " se nalazi u Vrdniku, sagradjen je možda pre 3-4 godine, bazeni unutra, napolju, restorani, spa centar, kongresna sala, etno selo, sportski kompleks terena, prelepi apartmani ne samo u hotelu, nego i napravljeni u obliku drvenih kućica...jednom rečju raj na zemlji:)
Apsolutna sam objektivna , bez obzira, a to moram da kažem , hotel je sastavni deo firme u kojoj radi moja ćerka a imaju svašta nešto, destileriju, frigo, projektovanje, gradjevinu ...
1902831_652662658106204_1146470179_n.jpg

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
A cene?

Beba