• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Najbolje filmske zloce

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Najbolje filmske zloće
Iako ih je od nastanka filma bilo mnogo, retko ko se do sada bavio najboljim zlikovcem novije filmske istorije – a oni su to svakako zaslužili.
prevnext
v254833p0.jpg
1 / 3
v254833p1.jpg
2 / 3
v254833p2.jpg
3 / 3

Od početka novog mileniuma pojavilo se mnogo gotivnih "zlikovaca", pa je filmska štampa odlučila i da ih rangira po tome koliko su "dobro zli".


Neke zlikovačke uloge su bile toliko dobre da je publika filmove u kojima igraju poistovetila sa njima, a one su postale deo istorije sedme umetnosti.


Među 20 najboljih savremenih zlikovcima nalaze se Lord Voldemor (Rejf Fajns) iz filma "Hari Poter", Džoker iz najnovijeg "Betmena", Saruman iz trilogije "Gospodar prstenova", Oren Iši (Lusi Lu) iz filma "Kill Bill", Patrik Betimen (Kristijan Bejl) iz filma "Američki psiho", Alonso Heris (Denzel Vošington) iz filma "Dan obuke", Vinsent (Tom Kruz) iz filma "Collateral", Doktor Oktopus iz "Spajdemena 2", Sindrom iz filma "The Incredibles".

Da li su oni zaista najveće zloće, ili postoji neko ko ih je prevazišao – procenite sami.

(MONDO)
Moj favorit Saruman:thumbsup:,mada ,sad se setih,deli mesto sa Hanibalom Lektorom..
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Hanibal je car. Pojeo je sve ostale negativce. :D
 
Vrh Dno