• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Nahrani Zemljanina

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Zamislite da mi, Zemljani, pronađemo planetu na kojoj je moguć život za nas i na kojoj žive vanzemaljci koji su tehnološki inferiorniji od nas.
Šta vam se javlja?

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Nekada je ta planeta bila Čehoslovačka. Sada imamo Albaniju za letovanje.

Ne, ne bi ih osvojili, bar mi Srbi ne bi. Išli bi kod njih u šoping. Kao nekada u Italiju, Tursku.
Onda bi ti Marsovci od naše love napravili haj tek planetu. Kao.što to sada rade Kinezi.
Nema tu mnogo da se zamišlja, sve već znamo.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Taca je bila ozbiljna i ja se slažem sa njom.

Ipak, hoću malo da upotrebim maštu..

Plašila bih se da priđem prvom vanzemaljcu. Plašio bi se i on.

Osmehnula bih se i nekako pokazala da neću ništa loše da mu uradim.

Svuda bih videla kolibe pokrivene slamom. I tužna lica.

Popisala bih sve šta im treba..vratila bih se na zemlju. Kontaktirala bih sa svim pravno urađenim zemljama i izložila bih problem tih vanzemaljaca.

Kontaktirala bih i ova naša udruženja koja imaju dosta novca i ponovila bih priču koju sam već ispričala strancima.

Angažovala bih sve da se pomogne i svima nama ali i vanzemaljcima-i oni su živa bića...

Vrh Dno