• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Muški pogled na škakljive teme

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Zašto muškarci varaju i koja je suštinska razlika između vođenja ljubavi i seksa objašnjava voditelj Ivan Ivanović...
delimiter_article.png

Radeći svoj šou i boreći se za slobodu misli i govora, doživeo sam razne stvari, pa evo i poziv da napišem nešto za Cosmopolitan. Kada su mi iz redakcije javili da treba da napišem nešto o tome zašto vas muškarci varaju i koja je razlika između seksa i vođenja ljubavi, shvatio sam da je ideja da ja ponesem krst svih srpskih muškaraca i saopštim damama neke vesti koje im se neće svideti, ali ako ih prihvatite, veze će vam biti preporođene.
files.php
Teorija nove krave

Dakle, zašto muškarci maštaju o drugim ženama i ponekad prevare onu koju vole? Postoji naučno i životno objašnjenje. Prvo životno: zato što su svinje (ili majmuni, kako vam je lakše). Naucniči u Americi ovo objašnjavaju kao „teoriju nove krave“, praveći paralelu između čoveka i bika, koji neće više od tri puta da se „penje“ na istu kravu. Držimo se moje teorije o majmunima i svinjama. Svaka žena misli da su muškarci svinje, pa to ne treba posebno objašnjavati. Ipak, ako je verovati Darvinu, dobar deo svog bića dugujemo majmunima (čak i vi, uta ta…), a gde ste videli majmuna koji sedi pored majmunice, 30 godina gaji mladunčad i plaća komunalije? Prosto, nije mu u prirodi. Tako ni nama nije u prirodi da gledamo samo jednu ženu i mislimo isključivo o njoj. Društvo je napredovalo, i čoveku je kroz sociološki razvoj vrste nametnut brak kao ideal i smernica, a neverstvo kao smrtni greh. Ono što treba da znate jeste da u svakom od nas spava onaj majmun koji bi švrljao okolo.
To je nasleđe predaka, nema nikakve veze sa vama. On se budi kada popijemo ili se posvađamo sa vama. Majmun ne zna šta je ljubav i muškarci se protiv njega bore razumom, kafanom, bokserskim džakom, masnim vicevima i porno sajtovima. Zato nemojte svom muškarcu uskraćivati te stvari jer mu oduzimate oružje za borbu protiv majmuna u sebi. Kako god, muškarci često gube bitku, jer teško je ići protiv svoje prirode… ali ne razmišljajte previše o tome. Organizujte svoje vreme sa svojim majmunom, tako da u njemu uživate i mislite o tim trenucima. Šta vas briga o čemu priča i šta radi kada je van kucć? Što manje trucate o tome, to će mu manje biti zanimljivo da švrlja. I ne zaboravite, te druge su samo majmunice.
Pet minuta maženja

A razlika između vođenja ljubavi i seksa? Tek je to škakljiva tema. Citiraću svog druga koji kaže: „Brate, vođenje ljubavi je kad posle seksa ostaneš da se maziš pet minuta sa ribom. Znaš ono, kad ti je baš gotivna“. Vau, kakvo objašnjenje! Njegove devojke mora da su mnogo srećne. Kada sam to preneo nekim drugim momcima, začudio sam se koliko njih deli taj stav. Na kraju, nije mi bilo druge, nego da i sam prostudiram tu teoriju. Zaista, muškarci masovno svoj utisak o seksu svode na ocenjivanje akrobatskog i umetničkog dojma samog čina.
Možda je to normalno, ako uzmemo u obzir ozbiljne fizičke aktivnosti koje seks podrazumeva, ako ste muško. Nije ni čudo da, posle toliko„rada“, o ljubavi mogu da misle tek kada je sve gotovo. Samo Bog zna koliko puta u životu jedan muškarac, posle seksa, mašta o onom dugmetu za teleportaciju iz zvezdanih staza. Nije mu ni do cigare, a još manje do njene glupe priče kako je bio divan i kako joj je to prvi put u životu da je prevarila dečka i da je to sigurno zbog njegovog neodoljivog šarma. Pa čak ni mi nismo toliki majmuni. Dakle, ako je muškarac posle seksa ostao da se mazi sa vama duže od pet minuta, vodili ste ljubav. Ako je zapalio brzinom svetlosti, imali ste seks! Žao mi je što sam baš ja morao ovo da vam objašnjavam, ali pos’o je takav.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Jako interesantne teorije i u globalu se mogu složiti. :)
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Mislim da 99,99% muskaraca deli to misljenje.... Na nasu (zensku), zalost... Zasto vam malo neznosti posle tako divne stvari, predstavlja toliki problem? Maco stvar ili samo ostatak iz praistorije?:wtf:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.831
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Mislim da je čovek lepo objasnio razliku između seksa i vođenja ljubavi. Bar iz muškog ugla.
 
Vrh Dno