• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Muški pitaju - žene odgovaraju i obratno

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Jutrošnja me je tema navela da otvorim ovu temu u kojoj, ako se slažete, muški pitaju, a žene odgovaraju. Evo mog pitanja:
Ne tako retko mi se dešava da ulicom prođem pored žene, koju pogledam veoma diskretno, radoznalo, bez ikakvih drugih namera, odmeravanja i sl, a ona mi "govori" da me ignoriše (uglavnom je pogled pravo ili u suprotnu stranu). Nadam se da me razumete o čemu pišem. Shvatam zašto su žene obazrive, jer ima kretena koji se ne ustručavaju i da dobace po koju, ali mi je ipak pomalo smeta takav stav.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
RE: Muški pitaju - žene odgovaraju

Meni je tesko dati odgovor na ovo pitanje zaista.Nikad ne reagujem tako,ako je to "odmeravanje" diskretno i rekla bih bezazleno.Na ljubazan pogled i osmeh uzvracam istom merom,takodje bezazleno.
E sad istina je da se susrecemo sa svakojakim ljudima i komentarima,od obicnih,prostih pa sve do onih jako vulgarnih...:oops:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ispravio sam naslov teme tako da i lepši pol može postavljati pitanja i kobajagi jači pol da odgovara.
Zaboravio sam dodati da je poželjno i više odgovara, pa i kraća diskusija. Nakon toga može se postaviti sledeće pitanje. U svakom slučaju, žene su sledeće koje postavljaju pitanje.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Bojim se Stemis da ces mnogo odgovora morati davati ti.Drugi muski nasi uvazeni clanovi su slabo pricljivi,te ih i ovim putem pozivam da se ukljuce:da:

Posto su danas devojke pa i zene mnogo slobodnije,te cesto one startuju muskarce,kako je vase vidjenje toga i da li vam se desilo tako sto ?;)
Spremite se muski bice pitanja i pitanja..:oops:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Stemis' pid='90721' dateline='1316516969 je napisao(la):
Jutrošnja me je tema navela da otvorim ovu temu u kojoj, ako se slažete, muški pitaju, a žene odgovaraju. Evo mog pitanja:
Ne tako retko mi se dešava da ulicom prođem pored žene, koju pogledam veoma diskretno, radoznalo, bez ikakvih drugih namera, odmeravanja i sl, a ona mi "govori" da me ignoriše (uglavnom je pogled pravo ili u suprotnu stranu). Nadam se da me razumete o čemu pišem. Shvatam zašto su žene obazrive, jer ima kretena koji se ne ustručavaju i da dobace po koju, ali mi je ipak pomalo smeta takav stav.

-diskretno-radoznalo-:oops:..si siguran da ti samo to pise u ocima :laugh:mozda im samo ne prija to diskretno odmeravanje u tom trenutku..

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
zlocestica' pid='90732' dateline='1316519470 je napisao(la):
-diskretno-radoznalo-;)..si siguran da ti samo to pise u ocima :laugh:mozda im samo ne prija to diskretno odmeravanje u tom trenutku..

Moguće je da im neodgovara tog trenutka, pa se ja prepoznajem kao "nezgodni trenutak", jer zaista nije moj stil da svojim pogledom dovodim žene u nelagodnu situaciju. A možda imam i buljave oči, ko će ga znati!?

dusicaa' pid='90730' dateline='1316519304 je napisao(la):
Bojim se Stemis da ces mnogo odgovora morati davati ti.Drugi muski nasi uvazeni clanovi su slabo pricljivi,te ih i ovim putem pozivam da se ukljuce:da:

Posto su danas devojke pa i zene mnogo slobodnije,te cesto one startuju muskarce,kako je vase vidjenje toga i da li vam se desilo tako sto ?;)
Spremite se muski bice pitanja i pitanja..:oops:

Da, naravno da mi se dogodilo i u principu nisam imao ništa protiv ako je to imalo stila. Pričam u prošlom vremenu, jer sam mator za startovanje, odnosno ne mator, već motor više nije startan. :)

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
Pričam u prošlom vremenu, jer sam mator za startovanje, odnosno ne mator, već motor više nije startan. :oops:

[/quote]
Da li se tako osecaju svi muskarci u kasnim sedamdesetim?necu da se igram ako ne probamo da budemo malo iskreni ;)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Pa i jesam iskreno odgovorio. I još uvek nemam sedemdeset godina. :oops:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
e pa bas zato sto nemas sedamdeset,a odgovor ti je zvucao kao da imas...-startovati- moze biti i flert,kroz salu blago nabacivanje,onako diskretno odmeravanje tebe kao ti jutros ..malo iskrenosti ,po meni bilo bi -laska mi i prija kad nekom privucem paznju,kad uzvrati osmeh,kad mi da kompliment-...sto bi trebalo i da je sasvim normalno i nista lose.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ja sam samo odgovorio na postavljeno pitanje. A ono je glasilo:
dusicaa' pid='90730' dateline='1316519304 je napisao(la):
Posto su danas devojke pa i zene mnogo slobodnije,te cesto one startuju muskarce,kako je vase vidjenje toga i da li vam se desilo tako sto ?:oops:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Da li grešim ili mi se čini da više pažnje obraćate na to kako se žene oblače nego li muškarci? Meni je to nelogično, ja mnogo više obraćam pažnju na žensku modu, da se tako izrazim. :oops:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Stemis' pid='90793' dateline='1316599350 je napisao(la):
Da li grešim ili mi se čini da više pažnje obraćate na to kako se žene oblače nego li muškarci? Meni je to nelogično, ja mnogo više obraćam pažnju na žensku modu, da se tako izrazim. ;)

ne gresis

zene su oduvek gledale sta druge zene nose...kako su se nasminkale...doterale...to rade i starije i maladje zene...i u tome ima dosta ljubomore i zavisti :oops:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Kako se muskarci generalno oblace...? Pa tu se nema bas sta reci...jednolicno,farke majica ili kosulja,skoro uniformisano.Te bih rekla da me posebno ne zanima.Medjutim kako se oblaci moj muskarac ili muskarac koji zavredjuje moju paznju i te kako me zanima.Pocev od cipela pa redom.kako je ukomponovano to "perje",e to me posebno zanima.
A naravno zanima me i kako se zene oblace.Nista lepse za videti od lepo obucene zene,lepo nasminkane s urednom frizurom.Tu se uvek nesto da i ukrasti,prepisati,iskoristiti.
Ja tu ne vidim ni zavist ni ljubomoru..:oops:

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Muškarci i nemaju baš nekog izbora nemogu da obuku haljinu sa nekim šik dezenom i da paradiraju na visokim potpeticama,pa tako da im je ta uniformisanost jedini izbor...jbg nemože baš ni svaki da priušti la costa ili dolce,odelce...
Al zato je nama sve dozvoljeno,ja obožavam da se lickam,menjam i pretrpavam orman svim što mi se svidi pa i po cenu toga da nestignem da obučem sve to za jednu sezonu,pogotovo jer sve uglavnom pravim sama...a i lepo mi je da vidim ženu/devojku obučenu i doteranu sa ukusom,što kaže Dušica i da ukradem neki detalj ili trik...
Mada sam više puta htela da puknem od smeha kad zapazim neku fešnfrik-kombinaciju bez obzira koliko je moderna,ja sam osoba koja ceni samo unikate i osobit stil odevanja...i baš ono što svi nose meni se ne svidja...

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
zasto muskarci zele da -omirisu- zenu?primetila sam da vole da se nagnu prema zeni i -pronjuskaju-..nemalo puta posle sledi komentar-lepo mirises-...da li im se svidja samo parfem ili celokupan miris zene?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ja volim da osetim ženu koja sva miriše. Od kose pa na dole. Ali, ne volim jake mirise, već blage. Ne mora to biti parfem, mogu biti i kupke, omekšivači odeće...

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Pa i ja volim da omirisem muskarca... I desavala su mi se ta medjusobna njuskanja :oops: Inace, mislim da je znacajno culo mirisa, mislim da dosta utice i na ostalacula... Moj muz i ja stalno se njuskamo... pa i klinca njuskamo, kao zivotinje kad hoce da prepoznaju svoje mladunce. Luckasto?

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Hm dobra tema, samo sto jedino Stemis ucestvuje od strane muskih clanova, pa onda imamo malo uzoraka sa te strane :oops: Tako da Stemis branis cast svog pola:)

Elem samo bih napravila malu digresiju kod izjave Habibi da muskarci nemaju neki izbor u odeci, s cim se licno ne slazem. Smatram da ima jako lepih muskih odeonih kombinacija, ali nazalost manji broj muskaraca ( barem one koje ja poznajem ) je nezainteresovan da ih kombinuje. Nekako su previse nemarni sto se toga tice.

Vrh Dno