• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Muske suze

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Drage dame,kako reagujete na muske suze?
Smatrate li te muskarce slabicima?
Je li neko plakao za vama i zbog vas,a vi to videle ? :)
Muski: da li ste nekad plakali zbog neke dame ? ;)

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Reagujem ok, malo mi neobicno, ali donekle slatko. Ne smatramn ih slabice ako zaplacu nekad, jer pretpostavljam da bi razlog tome morao biti jak. Nesto se nisam susretala sa muskarcima koji placu bud zasto. Videla sam i kad je neko plakao zbog mene, ali iz nekog razloga osecala sam se neprijatno i lose, te sam samo gledala kako da zbrisem :unsure:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........ja sam samo jednom videla muskarca da place........bivsi decko......kada sam raskidala sa njim..............nisam pomislila da je slabic..........u tom trenutku sam razmisljala samo o tome kako vise ne mogu da budem sa njim......... :D
............ niko ne bi trebao da bude nesto posebno osetljiv na bilo cije suze............i oni koji ne placu takodje pate..........

................ja sam placljivica.........meni mogu da podju suze i kad gledam vesti na tv-u......:D ........juce sam zaplakala dok sam citala vest kako je zena u Kragujevcu izgubila bebu......ne treba suzama pridavati neki veliki znacaj...........

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
kako kod koga..mislim da je to individualno i da je sasvim normalno da i muskarci iskazu neko svoje osecanje suzama..sto se mene tice,jako retko zaplacem,ucili su me da to iskontrolisem,ako se pak desi,onda moji znaju da me je nesto bas pogodilo..

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Mene muske suze bas pogode.Bas zato sto je retkost da muski zaplacu.Pogotovu tu gde zivimo.Zasto ne pustiti suzu,pokazati emocije? Pokazati da ti je do nekog stalo? Ne vidim gde je tu problem.

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Ne smatram ih slabicima jer ako zaplacu znaci (verovatno) da ih je nesto ili neko bas, bas jako "pogodio" .
Druga stvar je ako mogu za svako malo da zaplacu.. ipak je to svojstveno nama zenama.. cast izuzecima naravno. :D

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.514
Horoskop
Ribe
Teško mi je kada plače neko koga volim, do koga mi je stalo, bio muškarac ili žena...a ako sam ja razlog tim suzama onda mi je još gore.

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Gledala sam suze u očima, videla očaj, bol, molbu...suza pala nije, bilo mi je lakše ali sam se osećala užasno, postavila sam kasnije sebi milion pitanja: kriva si, mogla si ...ne nisam! U te sam suze poverovala i bila očajna.
Inače ne volim kada muškarci plaču, naročito kada je to zbog ljubavi...ili možda to ne razumemo i mislimo da je to naš zadatak. Sve ostale muške suze imaju najčešće smisao.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.514
Horoskop
Ribe
Ma ne delim suze na muške i ženske već ljude na osećajne i tvrde ( ne zameram nikome).

Foliranti su treća grupa, ona koju treba eliminisati iz života!

Wizard

Novajlija
Učlanjen(a)
17.06.2015.
Broj reagovanja
31
Horoskop
Lav
Kada smo bili na sahrani moga druga... Bili su mi svi drugovi. To du momci stijene. Jaki, misicavi, stijene.
Da ste vi vidjeli kako oni placu. Koliko god je bolilo sto mi je drug ubijen oni su jos time doprinosili svojim suzama.
Znam da je malo glup primjer. Ali koliko god da su jaki i snazni i dase prave face, plakali su kao mala djeca. A sto se mene tice, nisam ni u sekudni pomislila da su kukavice i slabici.
Muske suze su rijetke, ali su pune emocija i znaju zaboliti.

Ja takodje rijetko kada pustim suzu. Mada, nikada nisam plakala pred nekim. Osim pred svojom najboljom drugaricom i majkom. Eto, sta da vam kazem...

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Secam se kad mi je mladji sin polomio kuk, posle par dana dosao na posao, svi pitaju kako je, itd. Pocinjem da pricam i jednostavno ne mogu da se uzdrzim. Ne mislim da su muske suze teze od zenskih, sve je to individualno, odnosno koliko je osoba jaka. Plakanje itekako moze da osobu "oslobodi" tegobe koju nosi sa sobom. I mislim da se treba prazniti. Ustezati se od plakanja je kao da se ustezete od smejanja.

Poslednja izmena:

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Da, verujem u muške suze, gledala sam mnoge muškarce, rodjake, prijatelje kako pričaju, otimaju se da ne zaplaču a to je najteže, truditi se da ne zaplačeš, a u grlu knedla u oku sija ali ne izadje ili ipak izadje.Postoji more situacija koje zahtevaju tj. ne generalno i bukvalno kada je normalno da svi pa i muškarci zaplaču.

maki

Nindža
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.12.2015.
Broj reagovanja
2.231
Horoskop
Ovan
Suze su suze bilo muške, bilo ženske...
U oba slučaja se radi o osobama koje tada i tog trenutka otvaraju ,,ventile,, duše....dobre su one...isprazni se čovek...bude posle lakše....
Ne smatram da onaj ko plače je emotivniji od onog ko ne plače....naprotiv....neko ko nije isplakao bol može se duže i više osećati jadno i bedno....to sve zavisi od osobe, trenutka...
Jedino što ne podnosim to je pijana osoba koja plače....to mi je odvratno....
Naravno, ne podnosim i one iskalkulisane suze tipa ,,sad ću da plačem, da te ganem, a ti ćeš da padneš na moju ranjivost.,,....šipak dušo, veeeeliki zez....

Vrh Dno