Muškarci

laganini

Suspendovan nalog
Član od
19.04.2017
Poruke
1.641
Reakcije
723
Horoskop
Strelac
...dokle..o_O
 

Shesau_

Starosedelac
Starosedelac
Član od
10.05.2017
Poruke
1.706
Reakcije
1.736
Horoskop
Škorpija
Ako je ovo dokle upuceno meni onda moram da odgovorim :) Ne razmisljamo uopste dokle,nase je svo vreme ovoga sveta. najbitnija je ljubav,tolerancija,postovanje...i zivecemo srecno do kraja zivota.
 

Beba

Starosedelac
Starosedelac
Član od
04.10.2014
Poruke
10.151
Reakcije
11.243
Horoskop
Ovan
"Ne postoji savršen muškarac, već savršeno odgovarajući. Onaj zbog kojeg nosiš osmeh, zbog kojeg sijaš kao brušeni dijamant, zbog kojeg se osećaš kao žena i jedan jedini s' kojim možeš zamisliti svoju budućnost. Onaj koji svojim vrlinama i manama odgovara samo tebi, isto onoliko koliko ti odgovaraš njemu."
 

Taca

ona, stara
Starosedelac
Član od
25.05.2014
Poruke
14.642
Reakcije
13.370
Horoskop
Ribe
Da sam muško, nosila bih ove Dali kicoške brčiće. :pompus:
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Član od
12.02.2009
Poruke
29.479
Reakcije
15.163
Horoskop
Ovan
Bas mi je krivo sto sam cosav u brade. :) ja moram da skidam paucinu :)
 

Beba

Starosedelac
Starosedelac
Član od
04.10.2014
Poruke
10.151
Reakcije
11.243
Horoskop
Ovan
Zašto muškarac ne ispušta daljinski upravljač?Zbog opšteg smanjenja moždane funkcije, muškarcu je potrebno više stimulacije. Dok menja kanale, on je najčešće u potrazi za nečim novim, drugačijim, uzbudljivijim. Žena je obično zadovoljna gledanjem jednog programa, s pričom o odnosima, u kojoj likovi iskazuju emocije. Voli da predviđa šta će uslediti i potreban joj je kontinuitet da bi zadržala pažnju. Daljinski upravljač muškarcu omogućava da divlje surfuje kanalima u potrazi za sjajnom igrom. Muškarci takođe imaju manji opseg pažnje nego žene. Poremećaj pažnje s hiperaktivnošću (ADHD) pet puta se češće dijagnostikuje kod muškaraca nego kod žena.
Zašto muškarci ne pitaju za smer kada se izgube?Muškarci ne znaju da su se izgubili, čak i ako četiri puta prođu pored iste benzinske stanice. Oni imaju slabiji pristup desnoj polovini mozga, nadležnoj za globalno sagledavanje. Desna polovina omogućava ljudima da spoznaju kako postoji neki problem − budući da muškarci imaju slabiji pristup do nje, neretko i nisu svesni ako se zbiva nešto loše. Prisutno je to i u brojnim drugim situacijama, osim u vožnji − kad treba priznati kako u vezi ima problema (u 75 odsto slučajeva žene podnose zahtev za razvod ili prekidaju vezu). Muškarci su takođe izrazito usmereni na pronalaženje vlasitog puta. Priznanje da ste se izgubili je priznanje neuspeha, a to je nešto što muškarci veoma retko i nerado čine.

Zašto muškarci ne pamte datume kao što su rođendani i godišnjice?
Muškarci su muškarci. Oni razmišljaju o tome kako zaraditi novac za porodicu, o takmičenju sa drugim muškarcima i o seksu. Za razliku od žena, koje misle, misle i misle o vezi, muškarci su zaposleni aktivnostima. Ne znači to da vole manje, oni samo vole kao muškarci. Zbog toga često zaboravljaju važne datume, čak i onda kada se jako trude da se to ne dogodi.
 

Oljenka

Poznata ličnost
Član od
04.01.2019
Poruke
472
Reakcije
230
Horoskop
Nije određen
Muškarci su taštiji od žena. Radije će ljubavnika svoje žene proglasiti lažovom nego priznati da imaju rogove. Đakomo Kazanova
 
Vrh Dno