• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Muškarci iskusili bolove porođaja

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Dva holandska voditelja odlučili su da iskuse kontrakcije koje svaka žena ima pred porođaj kako bi dokazali da su žene slabiji pol i da je to razlog zašto tako teško podnose bolove prilikom porođaja.

33480_1(2)_iff.jpg
U svojoj emisiji "Zamorčići" Denis Storm i Valerio Zena rade svakakve ludorije, a u poslednjoj su odlučili da iskuse bolove porođaja. Otišli su jednu kliniku u Holandiji gde pomoću elektro stimulacija svako može osetiti koliko zaista boli porođaj. Iako sama simulacija traje samo dva sata, za razliku od pravog porođaja koji može potrajati i dva dana, obojica su zaključili da je to jedno od najbolnijih iskustava koji su imali.

33482_eeee_iff.jpg
Pre početka eksperimenta obojica su sa podsmehom pitali medicinske sestre da li će možda i oni vrištati i psovati kao što to rade žene. I nasmejali su se kad su im sestre rekla da je to zagarantovano.

Kao i pri pravom porođaju, krenuli su sa blagim kontrakcijama, čiji bol su njih dvojica prikrili smejanjem.

33481_3333_iff.jpg
Međutim kada je prošlo izvesno vreme i kada su počeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj, njih dvojica su vrištali, skakali i stiskali jastuke. Na kraju obojica su se složila da je celokupno iskustvo jednako mučenju i zapitali se da li žele da i njihove žene prođu kroz takvo jedno iskustvo.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
to bi trebali da iskuse svi muškarci, valjda bi tada više poštovali žene...

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Draga moja, da, trebalo bi, ali su jadni oni muskarci koji moraju da osete koliko nas boli, da bi nas postovali...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
ako je to jedini način da se dozovu pameti, zašto da ne.... ja bi to uvela kao obavezu....

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Pa mislim da su totalni ludaci! Ne znam zasto su i pomislili da ce moci da izdrze :zbunjen:
Inace, sto se tice postovanja, bar oni muskarci koje ja poznajem (a mozda sam imala srece!) svi postuju svoje zene i narocito su pazljivi...

Shesau_

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
10.05.2017.
Broj reagovanja
1.738
Horoskop
Škorpija
Dvojica iskusila? Svakom bih ja dala po malo tog osecaja :D

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.520
Horoskop
Ribe
Ali žena je nagrađena za taj bol nečim jedinstvenim, posebnim, što samo ona može da doživi. Besmisleno je da muškarac trpi bol samo da bi video "kako je to". Nije trik u bolu, već u kompletnom osećaju.

T

Tokunaga

Gost
Kažu da je bol koji izaziva pomeranje kamena u bubregu jači nego bolovi koje žena podnosi tokom porođaja.
Ovo prvo jesam iskusio, drugo neću (verovatno) nikad.
Ne bih nikome preporučio takav bol koji sam doživeo, koji za rezultat nema ništa sem shvatanja da je organizam čoveka jedno neistraženo ostrvo.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
A niko da postavi kljucno pitanje: sta su dobili?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Pa devojcicu ili decaka. Lupetam, kad vec oni nemaju pametnija posla. :)

sovac

kafolenčić
Starosedelac
Učlanjen(a)
08.11.2019.
Broj reagovanja
1.108
Horoskop
Ovan
takav eksperiment ili šta je već može samo da dodje iz tih izopačenih zemalja

Insajder

Suspendovan nalog