Muškarci doista ne shvataju žene

radmilakolar

Novajlija
pa ako ce me partner birati na osnovu auta, onda bas i nije neki dobar partner ;)
 

Icy

White Wolfess
Istina, apsolutna istina.
Ako svom muškarcu za nešto što mi se ne dopada kažem - dušo u redu je, ne brini. On će to TAKO i shvatiti, bez da analizira da li je to tačno ili nije, jer zaboga zašto bih rekla da je u redu ako nije? Čitanje raspoloženja nekim muškarcima ipak ide od ruke, pa zavisno od položaja glave, gestikulacije, tona i slično, umeju raspoznati raspoloženje. Ipak taj muškarac treba dobro poznavati tu ženu da bi išta od toga mogao znati i pročitati :)
 

maki

Nindža
Mene prosto fascinira koliko muškarci ne analiziraju reči,gestove, mimiku žene. Žena može da šalje sasvim jasne signale da im neveruje, da su pročitani, da se poigrava sa njima pogledom,osmehom, a oni da i dalje budu ubedjeni kako su najpametniji, kako su oni ti koji su ,,glavni,, u vezi i vode vezu kako njima odgovara. Zbog ubedjenja da su sve žene iste,imaju iste potrebe i isto reaguju i razmišljaju nisu u stanju da vide da svaka žena ima različitosti koje je izdvajaju u odnosu na druge.
 

Beba

Poznata ličnost
E moja @maki, ne bih se ja složila sa tobom, doduše ne sporim da ima i takvih ali ima ih dosta koji i te kako menjaju sita sve do najsitnijeg.
Ti umišljeni, najpametniji ne kategorišu devojke, nemaju stav i njihov cilj apsolutno nije definisan.
Mislim da u principu svi mi mislimo da smo skros ok, lepi, dobri, pametni ...i da u pravu si ponekad je zabavno posmatrati i analizirati tu smešnu stranu na kojoj insistiraju.
 

Beba

Poznata ličnost
Poruka muškarcu,
POTRAZI ME kad njeznost bude ponovo u modi, kad shvatis da je zena jaca kad prizna slabost .. Kad shvatis da muskarcu treba zena da bi bio vitez, da bi je srcem, ne ponosom ucinio princezom. Kad shvatis da sam poput ostalih ako mi ne dopustis da budem posebna. Potrazi me kad postanes sebi najvazniji, a ipak shvatis da ne mozes sve sam.. Kada ti postane vazna ova nevazna njeznost, kada sva ramena ovoga svijeta napuste tvoj obraz.. Ne trazi me, samo se vrati. Ja iz tebe nemam kud. Zena nije zena cjelom svjetu, vec onom kome dozvoli da bude vitez koji ce srcem a ne ponosom od nje uciniti princezu:)
 
Vrh Dno