Muškarci doista ne shvataju žene

anuška

Poznata ličnost
Viceva, filmova i serija na temu muško-ženskih odnosa ima mnoštvo, a oni najinteresantniji kao temu uglavnom uzimaju međusobno nerazumevanje žena i muškaraca. S obzirom na večno aktualnu temu, naučnici iz Bochuma odlučili su proveriti da li se radi samo o nagađanjima ili je to doista tako. Napravili su istraživanje na volonterima starih od 21 do 52 godine, a ono je potvrdilo pretpostavku - muškarci doista ne shvataju žene! Istraživanje su provodili tako da su proučavali poglede u oči sagovornika uz skeniranje mozga i praćenje reakcija, i tako primetili da su muškarci bolje pogađali raspoloženje drugih muškaraca nego žena. Deo mozga zadužen za emocije bio je znatno aktivniji kad su gledali u oči druge muškarce, dok je pogled u ženske oči izazvao minimalnu aktivnost, pokazujući time da muškarci jednostavno pogrešno tumače ponašanje žena.


Da li smatrate da je tačno da muškarci ne shvataju žene?
 

anuška

Poznata ličnost
Stemis
Pa pošto je tema nerazumevanja uvek aktualna, verovatno muškarci u mnogome ne svataju žensku logiku, ali nije ni suprotno drukčije. I ženama se mnogo puta pojavi koji "?" iznad glave. Ja imam sreću da se većinom razumem s onim s kojim trebam :D
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Mislim da Radmila ne zna baba Daru :unsure:

Što znači da bi red bio da je dovedeš i uveseliš nas njenim pričama :D
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Opa, dobar izbor! Uz takav auto bi i ti i ja imali i dobre partnere. :D Mada sam ja već izabrao partnera, a o dobrom autu još uvek sanjam. :)
 
Vrh Dno