• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Muškarci beže od njenog zvižduka!

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
UŽIČANKA ANA KOJOVIĆ (26), FUDBALSKI SUDIJA SA ZNAKOM FIFAKako je jednoj ženi, fudbalskom sudiji, kad se publici deljenje pravde ne svidi? Šta joj kroz glavu prolazi dok sa tribina grme kletve, pretnje i psovke? Da li zažali što je štikle zamenila kramponima? Zna to dobro Užičanka Ana Kojović (26), međunarodni arbitar sa znakom FIFA!


275306-18.jpg

Navikla na pretnje, kletve i psovke: Ana

- Svakakvih vulgarnosti sam se naslušala, ali na to sam računala kada sam se prihvatila ovog posla. Na našim stadionima je jedno, a na svetskim potpuno drugačije. Tamo fudbal gledaju neki kulturniji ljudi - kaže Ana.

Ana je po zanimanju medicinska sestra. Supruga je, domaćica, nada se da će uskoro postati i majka. Vikendom haljine zameni dresom, čizme skine, pa kopačke navuče. U ruci, umesto torbe, zastavicu ponese.....

više na str:
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/muskarci-beze-od-njenog-zvizduka/9092
 
Vrh Dno