• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Muškarac savršen za vas

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
12 tipova muškaraca:

Koji od njih je savršen za vas?

Na osnovu karakteristika ličnosti 12 tipova muškaraca možete lako da zaključite s kojim od njih biste mogli da ostvarite idealnu vezu. Ovaj zanimljivi vodič sačinio je sociolog dr Stiven Vajthed, autor knjige „Mnoga lica muškaraca“.

3596_muskarac+shutterstock_9642184_if.jpg


AHILEJ
Ahilej je vrlo privlačan, ali tajanstven muškarac. On zna kako da sakrije svoje fizičke i druge mane, zato uvek deluje sigurno u sebe. Obožava da mu se posvećuje pažnja. Ume da bude brižan i poseban. Na prvi pogled izgleda neustrašivo, kao čovek koji nema razloga za brigu i koji ima sve. Međutim, ispod te površine krije se prava enigma. Zato se naoružajte strpljenjem jer ga nećete tako lako prokljuviti.
Kako ga otkriti: Ovog čoveka možete da otkrijete po doteranom i uglađenom izgledu. On se tako nosi jer zna da je to najbolji način da sakrije mane.
Kakve žene voli: Ahilej voli odlučne i snalažljive žene. On traži ženu koja je jača od njega, ali koja nema potrebu da ga stalno na to podseća. Šupoglavost i površnu lepotu ne podnosi. Njegova idealna žena je ona koja je spremna da prevaziđe sve prepreke zarad ljubavi. Potreban mu je neko ko će razumeti sve njegove slabosti.


ADONIS
On je opterećen svojim telom, voli da bude okružen ogledalima, a po pravilu uzima mnogo vitaminskih preparata. Često odlazi u solarijum, pa ima preplanuo ten. Njegova muškost je u direktnoj vezi s tim kako se oseća i kako izgleda. Ako uspete da ga zavedete, biće nežan i pažljiv prema vama, ali, u suprotnom, može da bude izuzetno sebičan.
Kako ga otkriti: Jednostavno, u kafiću ili restoranu pogledom pronađite preplanulog muškarca, koji garderobom ističe svoje mišiće. Adonisovo idealno okruženje je teretana. On bilduje mišiće da bi se osećao dobro kao muškarac.
Kakve žene voli: Adonis traži ženu koja se slaže s njegovim načinom života. Njegova idealna žena je ona koja vežba, koja je uvek doterana po poslednjim modnim trendovima. Voli atraktivan izgled. Njemu je telesna lepota daleko važnija od karaktera i drugih osobina.

3573_muskarac-foto01-Dreamstime_if.jpg
ALFA MUŠKARAC
Alfa muškarac izuzetno voli da se nameće. Njemu je posao na prvom mestu. On živi za svaki novi sklopljeni posao. Ume da bude pouzdan u ljubavi, a u braku od njega možete da očekujete materijalne pogodnosti. Voli da komanduje, ali ume i da učini da se njemu dragi ljudi osete posebnima.
Kako ga otkriti: Najčešće nosi skupocena odela i stalno razgovora mobilnim telefonom. Najčešće priča o svom poslu i ambicijama. Takođe, ovaj muškarac nema nikakav hobi.
Kakve žene voli: Voli realne žene, koje imaju zdrav razum i materinski instinkt, ali i koje izgledaju glamurozno i očaravajuće. Srodna duša Alfa muškarca morala bi da bude spremna da stavi svoju karijeru u drugi plan da bi podržavala njegovu. Ne zaboravite, ovaj muškarac planira da se popne na sam vrh, zato traži fleksibilnu ženu koja će ga pratiti na kraj sveta ako treba.

AUTOSTOPER
To je muškarac koji je uvek spreman za akciju. Putuje često, bez mnogo prtljaga. Ima izražen seksepil, ali je za žene izuzetno opasan. On je prosto lud za vezama za jednu noć. Ume da voli, ali se retko posvećuje samo jednoj ženi. Njegov kofer je uvek spakovan. Budite sigurni da će ovaj čovek obogatiti vaše životno iskustvo. Okolina ga često doživljava kao ekscentričnu osobu.
Kako ga otkriti: On je zgodan, iskusan, siguran u sebe, ali nije oženjen i nema fiksnu vezu. Pitajte ga o njegovim prethodnim vezama i ko je koga ostavio. Druga mogućnost, pogledajte u njegov pasoš.
Kakve žene voli: On je u potrazi za ženom koja više voli aerodrom od sudopere. Lud je za ženama koje su slobodnog duha, nepredvidljive i koje se i izgledom i razmišljanjem razlikuju od većine. Njegova idealna žena je ona koja je izuzetno radoznala i ambiciozna, toliko da nema vremena da ga non-stop zivka telefonom.

ŠALJIVDŽIJA
Ovog muškarca je najlakše voleti jer je on zabavan, stalno se smeje, obožava žurke i dobar provod. Lud je za publikom, ali je istovremeno sklon melanholiji. On nije vođa, ali njemu to ne smeta jer ne teži besprekornoj karijeri. On je postojan i pouzdan prijatelj. Ume da bude neodgovoran. U javnosti je uvek nasmejan, ali kad je sam, ume da padne u tešku depresiju.
Kako ga otkriti: Ovakvog muškarca ne morate da tražite pogledom jer ćete najčešće prvo da čujete njegov zarazni smeh. On će uvek pokušati prvo da vas nasmeje, pa da tek onda sazna nešto više o vama.
Kakve žene voli: On traži ženu koja će umeti da ceni njegove šale i smisao za humor. Njemu je to najvažnije, jer se iza svih tih šala nalazi muškarac koji je prilično nesiguran u sebe, pogotovo u emotivnom smislu. Njemu je potrebna žena koja će stalno da mu aplaudira.

3595_+shutterstock_23519782_if.jpg
TEHNO ZALUĐENIK
On je pravi zaluđenik za tehniku i zna sve o najnovijim tehnološkim dostignućima. Najviše vremena provodi ispred kompjutera, ima vešte prste, ali loš vid. On stvarno veruje da bi mogao da živi samo u virtuelnom svetu jer je za njega on lepši od stvarnog. Pomalo je izgubljen u društvu.
Kako ga otkriti: Tražite čoveka koji uvek sa sobom nosi jednu od onih kompjuterizovanih stvarčica i koji mnogo voli da vam objašnjava kako to funkcioniše.
Kakve žene voli: U njegovim očima idealna žena je ista kao on. Međutim, pošto takvu teško može da pronađe, on se zadovoljava i onom koja je, što se društva tiče, uravnoteženija i zrelija od njega. Takva veza povoljno utiče na njega, bez obzira na to što šizi svaki put kad ga odvlači od kompjutera. Ako stupite u vezu s njim, nemojte da se iznenadite ako primetite da je više zainteresovan za fantaziju o seksu, nego za stvarni čin.

EDIPOVAC
Kod ovog muškarca izuzetno je izražen Edipov kompleks. Njega muče unutrašnji strahovi, često je zabrinut i nesiguran. On je naučio sistematično da razmišlja zato što je godinama pokušavao da izađe na kraj s nerazrešenim osećanjima ljubavi i mržnje prema svojim roditeljima. Takođe, on je pažljiv i pouzdan. Želi da bude dobar otac i muž, a vrlo je romantičan i pažljiv.
Kako ga otkriti: Da biste otkrili ovakvog muškarca, potrebno vam je malo više vremena. Ali taj proces možete da skratite već na prvom sastanku pitanjem da li čita Frojda. Ako je odgovor potvrdan, najverovatnije je pred vama Edipovac.
Kakve žene voli: Edipovac traži ženu koja liči na njegovu majku. Ali može da se desi da se opredeli i za nekoga ko je njoj sušta suprotnost. On nije ni svestan da traži ženu koja odgovara željama njegovih roditelja.

FIKUS
Ovo je muškarac bez ikakvih ambicija. Njemu je najlepše na kauču ispred televizora. Pasivan je, ali je uglavnom i jako poslušan. On je nežan momak, nije opsesivan niti agresivan. Njegova najveća mana je lenjost, neizbežno je letargičan. Više voli kad žena uzme njegov život u svoje ruke nego kad on to mora da uradi. Radi samo onoliko koliko mu treba para za osnovne životne potrebe.
Kako ga otkriti: Ako želite da saznate da li imate posla s Fikusom, onda ga zamolite da vam priča o svojim omiljenim TV programima. Od tog trenutka pa nadalje tipičan Fikus će ćaskati satima.
Kakve žene voli: Po nepisanom pravilu, Fikus uvek biva izabran pre nego što sam bira. On nikada nije u potrazi za ženama, već sedi i čeka da mu se život desi. Ali, kad je nateran da bira, izabraće ženu koja će moći da ga izdržava.


GOSPODIN LJUTKO
Ovaj muškarac je nepredvidljiv, svadljiv i veoma agresivan. Najčešće je izuzetno isfrustriran, a skoro nikada ne uviđa da je njegovo ponašanje bahato i neprikladno. On teži savršenstvu, ima jasne politička i religiozna ubeđenja, ali nije vešt orator. Potpuno je nepismen u emotivnom smislu i nesposoban da razmišlja o svojim delima.
Kako ga otkriti: Ljutka ćete veoma lako pronaći. Uglavnom je jače građe, a najčešće ima bradu od tri dana. Ako mnogo viče, čak i dok vam prepričava jučerašnji dan, ako često psuje, znajte da je pred vama Ljutko. Može lako da se desi da vozi beli kombi, i to izuzetno brzo.
Kakve žene voli: Ljutko ne podnosi feministkinje, ali ni samostalne žene. On se najprijatnije oseća sa ženama tradicionalistima. Za njega je idealna žena ona koja će biti spremna da se žrtvuje zarad njegovog uspeha. Od žene očekuje da bude poslušna i krotka.

3572_muskarac-foto-Dreamstime_if.jpg
ŠEPRTLJA
Ovaj tip muškarca je uvek zbunjen. Njemu je potrebna konstantna nega. Najčešće deluje unezvereno, kao da je pao s Marsa. Uvek negde žuri i odaje utisak zauzetog čoveka, a u stvari ni sam ne zna gde žuri. Najbolje se oseća kad stoji mirno i kad posmatra šta se dešava oko njega. Često nije u stanju da se uhvati u koštac sa životnim problemima jer se uvek spetlja. Nerado istražuje realan svet jer mu to deluje suviše opasno.
Kako ga otkriti: Šeprtlju možete lako da otkrijete. On uvek zakači nešto u hodu, a i stalno priča da je jako zauzet, ali ne deluje kao da ide bilo kuda.
Kakve žene voli: Smotanko traži stabilne žene, koje su uravnotežene, ali i vatrene.
Ovaj muškarac najčešće izabere ženu koja je potpuna suprotnost od njega, ženu koja je dovoljno pronicljiva da prepozna njegovu suštinu. Najbolje se oseća u dugim vezama jer ne voli promene.


NEANDRETALAC
Ovaj muškarac je tipičan Balkanac. Gnuša se feministkinja, krajnji je tradicionalista, sa zastarelim pogledima na žene i veze. On je porodičan čovek, koji obožava da komanduje. Može da bude vrlo pametan i snalažljiv. On je tradicionalni konzervativac, kome je odavno prošao rok trajanja, ali on toga još nije svestan.
Kako ga otkriti: Mogao bi da bude bilo koji muškarac. Ako niste sigurni, pitajte ga šta misli o ženskom pokretu za jednakost i sve će vam biti jasno.
Kakve žene voli: On voli krhke žene, koje deluju nezaštićeno i nesigurno. Ne toleriše slobodno ponašanje kod žena i ne libi se da ih nazove pogrdnim imenom. Može da se desi da mu bude teško da ostvari dugu i stabilnu vezu. On ne može da podnese da mu žena bude šef i glava kuće. Uvek je raspoložen za intimne odnose, a najbolje funkcioniše uz strpljive žene, koje mu povlađuju u svemu.

KOCKAR
On je večiti optimista, ali stalno je u minusu u banci. Nikada ne sumnja da će pobediti, a njegova velika strast je kušanje sreće. Za njega je čitav život iskušenje. Živi uzbudljivo, a pravi predah tek kada istroši svu energiju. Ume da bude pažljiv muškarac, voli da daruje svoju izabranicu. Njemu je neophodna žena na koju će uvek moći da se osloni i koja će mu stalno opraštati gluposti koje pravi.
Kako ga otkriti: Najčešće je u kockarnicama. Često mu zvoni telefon i priča u šiframa. Stalno smišlja neke akcije i voli noćni život.
Kakve žene voli: Ovaj muškarac je dovoljno lukav da potraži ženu koja ga neće gnjaviti zbog njegove poročnosti. Može da se desi da se zaljubi u ženu koja je kao on. Za njega je idealna ona koja će razumeti kako on funkcioniše. Ona mora da bude strpljiva i puna razumevanja, ali i da bude u stanju da mu pokaže granicu preko koje ne sme da ide.
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Zavisi koja.... Kud meni da zapadne mix <gospodin ljutko & neandertalac> .....:zbunjen:
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Poruke
4.277
Broj reagovanja
2.948
Horoskop
Lav
Adonis i Fikus su me strašno nervirali..a sada ne bih mogla da se odlučim ko bi bio savršen...neka kombinacija bi bila ok. :)
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
U obzir dolazi kombinacija ali više njih... od svakog ponešto :D
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ovo mi dođe kao pravljenje koktela. Sami birajte! :)
 

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ahilejski tajanstven (ali ne i toliko privlačan), volim realne žene, razumne sa materinskim instinktom (ali nisam nametljiv i lud za poslom), šaljivdžija jesam ali bez žurki i provoda (bar ne ovih kako danas izgledaju), edipovac malo (ko i nije), fikusovac delimično (neka me žena malo preuzme na prevaspitavanje, šta će da mi fali), zaluđenik za tehnološka dostignuća nisam (blage veze nemam ni kako ovo sad kuckam), ljutko (malo po fizičkom izgledu - neki detalji) ali nemam beli kombiiiii...i volim samostalne žene, šeprtlja (ma treba mi konstantna nega), neandertalac NE, a kockar teško (nemam ja lovu za to, što je sigurno sigurno je).:laugh:

Tako dođosmo do mešovitog smotanog romantičnog ljutka koji se šali a ništa ne zna o tehnici i hoće da ga žena neguje.
icon_stupid.gif
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Karakteristike koje si naveo su vrlo simpatične, lepa mešavina . Fikusovac hm, zgodno.. prevaspitavanje hahaha.
Zaključak: "Tako dođosmo do mešovitog smotanog romantičnog ljutka koji se šali a ništa ne zna o tehnici i hoće da ga žena neguje".:thumbsup:
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Drug clan, kockati se ne mora samo u lovu....Mnogi kao ulog stavljaju srecu, ljubav, necije zadovoljstvo...
 

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ne ne ne ne ... ne kockam se uopšte. Sreća, ljubav, novac, zadovoljstvo, zdravlje...ko to sve ima? Da ja to imam tek se tada ne bih kockao, a da nemam (kao što nemam) nemam u šta da se kockam.:cry:
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Nema niko sve..... Ali, ipak mislim da je najbolje onima koji imaju srece....Nesrecnim ljudima nije nista vazno....ni novac, ni zadovoljstvo...:hangover:
 

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Mislim da smo tek sada mnogo skrenuli sa teme, ja sam objasnio kockanje zbog teme o muškarcima kockarima, sve ovo ostalo je za neku drugu temu.:stop:
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Pronađite pravog po japanskom receptu


Najveći broj Japanaca ne venčava se dok ne zatraži savet od astrologa, koji će mu odrediti meru slaganja sa osobom koju je odabrao. Ako je slaganje loše, astrolog će ga poučiti kako da lošu sudbinu na neki način popravi.

338963iff.jpg


U Japanu je i dan-danas, u 21. veku, veoma često venčavanje preko posrednika. Postoje osobe koje profesionalno deluju kao provodadžije, ali zato ima i pravih posredničkih agencija koje na zahtev klijenata nalaze idealnog partnera. Oni se u toj potrazi pre svega oslanjaju na astrološke priručnike, kakav je upravo japanski horoskop „Kigaku“. I gotovo nikad ne greše.


Jedini japanski horoskop van japana
Zahvaljujući Draganu Milenkoviću i njegovoj supruzi Secuko Inumaru, autorima jedinog izdanja horoskopa „Kigaku“ van Japana, i vi ćete moći da odredite meru slaganja sa svojim partnerom. Ako vas ova tema posebno zanima, detaljno opisano sudbinsko slaganje pronaći ćete u novom izdanju „Kigakua“ koje će se na kioscima pojaviti 31. januara, baš pred početak Kineske nove godine, 10 februara. Naime, kineski i japanski horoskop su povezani i čine isti astrološki sistem.
Taj sistem opisuje slaganje između supružnika, kolega, roditelja i dece, ali poseban deo posvećen je seksualnom slaganju. Svako ima svog idealnog para u postelji, samo je potrebno da ga nađe. Tu je najveći pomoćnik astrologija.
Kao i sve u životu, i seksualno slaganje zavisi od slaganja i neslaganja astroloških znakova. Ako su dve osobe rođene u znakovima horoskopa „Kigaku“ koji se sudbinski ne slažu, seksualno slaganje, kao i sve ostalo među njima, neće biti dobro.


338974iff.jpg


Bez dobrog seksa nema stabilnog braka
Čak i ako u početku njihovog zajedničkog života seksualni odnosi budu zadovoljavaju​ći, ma​lo‑po​malo njihova zajednička sudbina uticaće i na pogoršanje seksualnih odnosa. Pošto je sudbina osoba rođenih u znakovima koji se ne slažu neminovno loša, takvi će biti i njihovi seksualni odnosi. Međutim, „Kigaku“ je jedini horoskop koji nudi načine da se i loši odnosi poprave, a brak sačuva.Odredite svoj broj
• U tabeli levo nađite godinu svog rođenja.
• Vaš horoskopski znak je broj u vrhu kolone u kojoj je vaša godina rođenja.
• Kad ste utvrdili koji ste broj vi, a koji je broj vaš partner, pronađite se u krugu slaganja.
• Idealno slaganje je ako svetla široka strelica u krugu slaganja ide od muškarčeve kućice prema ženinoj kućici
• Ako je situacija obratna, to je takođe dobro slaganje, ali je, smatraju Japanci, uvek bolje da muškarac ima inicijativu i dominira u odnosu.
• Ako brojeve povezuju crne strelice, onda je slaganje među njima loše.
• Srećom, „Kigaku“ je jedini astrološki sistem koji nudi različite mogućnosti da se poprave loši aspekti.


http://zena.blic.rs/Ljubav_i_seks/14130/Pronadite_pravog_po_japanskom_receptu
 

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ja sam drvo koje se loše slaže sa zemljom a dobro sa vatrom? Pa gde je tu logika? Ako ne izgorim od vatre, a od zemlje istrulim, javiću vam za slaganje.:laugh:
 
Vrh Dno