dusicaa
Suspendovan nalog
- Učlanjen(a)
- 18.08.2010.
- Broj reagovanja
- 981
- Horoskop
- Strelac
Jednog dana kada je krojacica sila pored reke naprstak joj je upao u reku. Place jadna, od toga zaradjuje i dodje Gospodar i pita je sto place. Evo upao mi naprstak, a od toga zivim. Ovaj stavi ruku i izvadi zlatni naprstak sa rubinima - jel ovaj? - Nije, kaze ona. Izvadi opet zlatan sa safirima - jel ovaj? - Nije, kaze ona. Na kraju izvadi kozni otrcani naprstak i ona kaze DA, to je moj. On se silno odusevi i pokloni joj sva tri naprstka i krojacica ode kuci srecna.
Nakon par dana setaju ona i muz pored reke, kada se muz okliznu i propadne u vodu. Ona krene da place i kuka i opet dodje Gospodar: zasto places drago dete? Upao mi muz u reku i nema ga! Dobro, kaze Gospodar, da vidimo: i izvadi Georga Cloonija i kaze: jel ovaj? Ona kaze DA! Tu se Gospodar razljuti, krene da vice i kaze: Zasto lazes, to nie on! Zena mu kaze, cekajte da objasnim: Da sam rekla nije, Vi biste onda izvadili Brada Pita, pa na kraju mog muza i dali mi svu trojicu. Ja nisam dobrog zdravlja Gospodaru i ne bih mogla da se brinem o svima.
Tako joj Gospodar dozvolio da zadrzi Georga Cloonija.
Moralna pouka je :
Kada zena laze, to je uvek zbog dobrog i casnog razloga i uvek u najboljem interesu drugih.
To je nasa prica, i mi je se uvek drzimo! Da Vam nista drugo nije palo na pamet

Nakon par dana setaju ona i muz pored reke, kada se muz okliznu i propadne u vodu. Ona krene da place i kuka i opet dodje Gospodar: zasto places drago dete? Upao mi muz u reku i nema ga! Dobro, kaze Gospodar, da vidimo: i izvadi Georga Cloonija i kaze: jel ovaj? Ona kaze DA! Tu se Gospodar razljuti, krene da vice i kaze: Zasto lazes, to nie on! Zena mu kaze, cekajte da objasnim: Da sam rekla nije, Vi biste onda izvadili Brada Pita, pa na kraju mog muza i dali mi svu trojicu. Ja nisam dobrog zdravlja Gospodaru i ne bih mogla da se brinem o svima.
Tako joj Gospodar dozvolio da zadrzi Georga Cloonija.
Moralna pouka je :
Kada zena laze, to je uvek zbog dobrog i casnog razloga i uvek u najboljem interesu drugih.
To je nasa prica, i mi je se uvek drzimo! Da Vam nista drugo nije palo na pamet