• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Muke jedne krojacice..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Jednog dana kada je krojacica sila pored reke naprstak joj je upao u reku. Place jadna, od toga zaradjuje i dodje Gospodar i pita je sto place. Evo upao mi naprstak, a od toga zivim. Ovaj stavi ruku i izvadi zlatni naprstak sa rubinima - jel ovaj? - Nije, kaze ona. Izvadi opet zlatan sa safirima - jel ovaj? - Nije, kaze ona. Na kraju izvadi kozni otrcani naprstak i ona kaze DA, to je moj. On se silno odusevi i pokloni joj sva tri naprstka i krojacica ode kuci srecna.

Nakon par dana setaju ona i muz pored reke, kada se muz okliznu i propadne u vodu. Ona krene da place i kuka i opet dodje Gospodar: zasto places drago dete? Upao mi muz u reku i nema ga! Dobro, kaze Gospodar, da vidimo: i izvadi Georga Cloonija i kaze: jel ovaj? Ona kaze DA! Tu se Gospodar razljuti, krene da vice i kaze: Zasto lazes, to nie on! Zena mu kaze, cekajte da objasnim: Da sam rekla nije, Vi biste onda izvadili Brada Pita, pa na kraju mog muza i dali mi svu trojicu. Ja nisam dobrog zdravlja Gospodaru i ne bih mogla da se brinem o svima.
Tako joj Gospodar dozvolio da zadrzi Georga Cloonija.

Moralna pouka je :
Kada zena laze, to je uvek zbog dobrog i casnog razloga i uvek u najboljem interesu drugih.

To je nasa prica, i mi je se uvek drzimo! Da Vam nista drugo nije palo na pamet:oops::oops:;)

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Da, da.. dobro je s vremena na vreme da ponovimo i kroz poucnu pricu koliko smo casne i koliko vodimo racuna o drugima, njima.. a za nas manje vise :oops:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Uvek smo spremne da se zrtvujemo...:oops:...pa cak i ako je rec o Georga Clooniju:oops:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ma da.. nismo mi toliko zahtevne i probirljive kako se to muskima uglavnom cini :oops:

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
;):laugh:naravno da nismo,eto zena je odmah bila zadovoljna sa prvo -ponudjenim..:oops:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
e ,a stvarno je skromna..i jesu bile muke:neznam:;)..ja bih nekako i breda ukljucila u kombinaciju..tja valjda bih nekako nasla vremena:laugh::oops:;)

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
A niste u pravu,vidite ona je jedna vrlo prepredena žena,vodjena prvim iskustvom namerno je odvela muža u nameri da se ovaj udavi i da dobija novo za staro, o daaa...vrlo poučno i primenljivo ako zatreba.... :oops:

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Broj reagovanja
14
Pffff i ovaj Gospodar je neki....izvalci samo neku gerijatriju.....moze li ove matorce da zameni npr. Robertom Pattinsonom....i nekim mladjim glumcima... :oops:

princ_od_Persije

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
14.01.2011.
Broj reagovanja
1
beauty' pid='92225' dateline='1318786585 je napisao(la):
Pffff i ovaj Gospodar je neki....izvalci samo neku gerijatriju.....moze li ove matorce da zameni npr. Robertom Pattinsonom....i nekim mladjim glumcima... :oops:
Beauty , a zasto strance:neznam:,,,bolje neki nas .......npr. Ivan Bosiljcic...mlad , visok, ...samo mu je nos malo prcast aliiiiiiii !!! to ne mora da znaci nista ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno