• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Mucavac

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
MUCAVAC U ROBNOJ KUĆI * Dođe mucavac šefu robnih kuća: - Jjjjaaaa....bbbbiii.. rrrradio kkkod vvvas!
- Ali, zaboga! Pa vi mucate, na žalost ne možemo vas primiti! Prođe par mjeseci i onaj gazda čuje da mucavac radi kod konkurencija i da prodaje da se sve praši, a on skoro propada. Odluči poći vidjeti kako to mucavac radi. Maskira se i iz ugla dućana gleda:
- DDdakkle, veli mucavac, tttu vvvam je 500 uuuudica... - Ma dobro, dobro, zapakirajte ih, samo brže!
- Aaallli, šššta će vvvam uuuudice bezzz ffffflaksa! - Ma dajte 500 metara, samo brže!
- A kkkaaddd vvveć immmate uuudice i ffflaks, mmmogli bbbii šššštttapove... - Ma dajte mi 100 štapova, samo BRŽE!
- A ssssve too nnnije nništa bbbez ččččamca! - Ma spakirajte i čamac, ali brže, molim! -
A čččammmc je llluk i vvvoda bbbez mmmootttora!
- Ma dajte mi dva motora i doviđenja! I sve to tip kupi i ode i ostavi brdo love. Bivši gazda priđe, skine masku i zaprepašteno pita:
- Pa kako vam je to uspjelo? Nevjerojatno! Počeli ste od udice, a završili...
- NNNe, nnnisam pppočeo od uuuudice, negggo od žžžženskog uuuuloška. Onnn je dddošao i rrrekao ddda mu žžžena iiima mmmmenstruaccciju, i ttttražio je uuuloške, a jjja sam mmmu rekao ddda kaddd sadda nnne možžže niššššta ssssa žžženom, ddda mmmu je nnnajbbbolje da oooode
- PPPECATTTI!
 
Vrh Dno