• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

mts Prepaid paketi i tarifiranje

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.771
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
TOKI
Toki tarifa je dobar izbor ukoliko pozive obavljate ravnomerno tokom celog dana i ona ima istu cenu razgovora u nacionalnom saobraćaju od 00.00 do 24.00 časa. Posebna pogodnost ove tarife je tzv. kaskadno tarifiranje, koje Vam donosi popust na duže razgovore u okviru mt:zbunjen: mreže i to već posle prvih 90 sekundi. Cena nakon četvrtog minuta svakog Vašeg poziva u okviru mt:zbunjen: mreže umanjena je za 75% i košta samo 1,75 dinara, odnosno 2,06 dinara sa PDV-om.

U Toki tarifi GPRS prenos podataka (za 100 kB) košta neverovatnih 3 dinara, a imate mogućnost odabira omiljene zone u okviru koje pozivi koštaju samo 7,00 dinara.

24y1rvp.jpgTIPI
Ako volite da komunicirate putem SMS poruka, onda je Tipi tarifa pravo rešenje za Vas. Cena SMS poruke je samo 0,90 dinara.

I to nije sve! Cena razgovora po minutu u Tipi tarifi je 7,50 dinara.

2z3vtih.jpgKUL

Minut poziva ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju košta 5,90 dinara bez PDV-a.

Ova jedinstvena ponuda sadrži i specijalnu tarifu za tri Friends&Family broja prema kojima je cena minuta poziva 2,00 dinara.

117afpf.jpg


*Napomena: Prvi minut razgovora se zaokružuje, a nakon toga poziv se tarifira na 30 sekundi. Uspostava veze se naplaćuje 1,50 dinara bez PDV-a, odnosno 1,77 dinara sa PDV-om.

Da bi ste definisali omiljenu zonu (biranje pozivnog broja u fiksnoj mreži po povoljnijoj tarifi), dovoljno je samo da pozovete sa vašeg mobilnog telefona broj 778 i da pratite uputstva govornog automata. Prvo definisanje omiljene zone je besplatno, a svaka sledeća promena definisane omiljene zone košta 60,00 dinara (sa PDV-om).

U slučaju nepredviđenih događaja, možete besplatno, čak i kada nemate kredita, pozvati brojeve određenih službi:

* policija 92
* vatrogasci 93
* hitna pomoć 94

NAPOMENA: Neki modeli mobilnih telefona zahtevaju da ove pozive birate sa pozivnim brojem, na primer 011 92.
Pozivi na brojeve servisa koje nudi Mobilna telefonija Srbije se ne naplaćuju. To su:

* 777 broj za dopunu kredita i provere stanja na Vašoj kartici
* 778 broj za definisanje i izmenu Friends & Family brojeva, promenu tarifnog profila i jezika
* 789 korisnički servis Mobilne telefonije Srbije
* 711 Govorna pošta

Svi pozivi na ove brojeve su besplatni ukoliko zovete iz mreže mt:zbunjen: sa Vašeg mobilnog telefona, dok se iz rominga naplaćuju prema roming tarifi zemlje u kojoj se nalazite.

* Ukoliko vam je istekao kredit ne možete da zovete 711 Govornu poštu.

Sve Vaše bonus SMS poruke dobijene u okviru različitih promotivnih kampanja koje smo imali u toku protekle godine, umesto do 15. januara, možete da iskoriste i u toku 2009. godine.
 

ushljokana ribizla

Zvezdica
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
2.184
Broj reagovanja
298
Horoskop
Jarac
ja sam imala tj imam i dalje ovu TIPI tarifu... ali sad su poskupeli svi.. pa ni ne znam koja je razlika ako postoje ove tarife uopste :mne:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.771
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
Postoje. Tipi je najbolja za SMS. Ja koristim Toki.
 
Vrh Dno