• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Moral i politika i mi

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Kažu da je prostitucija najstariji zanat. Ja bih ipak rekao da je politika.
Slušam juče Mrkonjića... Svašta čovek priča, lupeta kao da je običan čovek a ne ministar. Pa između ostalog odgovorao je i na pitanja u vezi sa Anom Bekutom. Čovek je otvoren, ne folira se, nema onu uvijenu političku priču. Da, priznaje da je u vezi sa Anom, takođe veli da njegova žena to zna, da je muškarac, pa i Velja je (da li nešto zna za Velju pa nam nagoveštava?).
iskreno, čovek mi je nekako simpatičan. Međutim, siguran sam da u jednoj Nemačkoj takav ministar bi sam podneo ostavku, ne bi ni čekao da ga javnost pritisne. Da, ali mi nismo Nemci, mi smo Srbi koji cene ljude koji istovremeno mogu da imaju ženu, švalerku i da budu ministri. Ne može to svako, čovek je sposoban.
A zamislite situaciju da se za neku ženu kod nas koja obavlja javnu funkciju otkrije da ima švalera. Nisam siguran da bi imala isti tretman (čitaj simpatije prostog naroda) kao i ministar Mrkonjić. Možda grešim?

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Kažu da je prostitucija najstariji zanat. Ja bih ipak rekao da je politika.
Slušam juče Mrkonjića... Svašta čovek priča, lupeta kao da je običan čovek a ne ministar. Pa između ostalog odgovorao je i na pitanja u vezi sa Anom Bekutom. Čovek je otvoren, ne folira se, nema onu uvijenu političku priču. Da, priznaje da je u vezi sa Anom, takođe veli da njegova žena to zna, da je muškarac, pa i Velja je (da li nešto zna za Velju pa nam nagoveštava?).
iskreno, čovek mi je nekako simpatičan. Međutim, siguran sam da u jednoj Nemačkoj takav ministar bi sam podneo ostavku, ne bi ni čekao da ga javnost pritisne. Da, ali mi nismo Nemci, mi smo Srbi koji cene ljude koji istovremeno mogu da imaju ženu, švalerku i da budu ministri. Ne može to svako, čovek je sposoban.
A zamislite situaciju da se za neku ženu kod nas koja obavlja javnu funkciju otkrije da ima švalera. Nisam siguran da bi imala isti tretman (čitaj simpatije prostog naroda) kao i ministar Mrkonjić. Možda grešim?
Simpatije naroda? Samo bi je dlaka delila od kamenovanja! Kad su to zene i muskarci imali isti tretman, po ovom pitanju?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Nisu, ali nije samo to poenta ove teme. Suština je da se čovek hvali, pojavljuje svuda sa švalerkom, a narod to gleda i ništa. Sve im je jedno. Čak i novinari nisu podigli glas. Ponekad se stidim se što sam pripadnik ovog naroda. Sramota!

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Upravo to! Sta mislis da se udata zena-javna licnost- pojavila sa svalerom? Razapeli bi je, dok na muskarca u istoj situaciji gledaju blagonaklono...Ne svidja mi se, naravno, ni jedno ni drugo...

bikkojisedi

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2011.
Broj reagovanja
19
Horoskop
Ovan
ma kad bi samo njega slušali šta sve priča kod nas bi sve bilo pre roka!???

Vrh Dno