• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Montevideo - serija

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Ljudi objektivno najlepsi je Mosa...Ali dobro o ukusima ne treba raspravljati :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Meni lepsa ona druga, kako se zove...sto je muva Mosa....Bas je jebozovna :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
..........Rosa.......ima lepe oci........pa osmeh....:D........ima zdravu lepotu........ne znam kako drugacije da objasnim........

ajde Stemise pomagaj...........da opisemo Rosinu lepotu

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Dopao mi se film, dopada mi se i serija... Sta mi se dopada? Pa ideja, scenario, prica... Mladi glumci (svi lepi, jer to mladost i nosi sa sobom0m), utisak da je puna pozitivne energije, da ipak stvari mogu da se odrade kada se ujedinimo, da je recnik uglavnom pristojan, da su seksi scene svedene na minimum 9tj. nema nepotrebnih, da bi prodale seriju/film), da je doslo vreme pristojnih filmova.... i konacno nesto novo a ne repriza reprize....

I jos nesto, slican pristojan film je i rimejk starog "Sesir profesora Vujica''.... Isto mlada glumacka ekipa, neko vreme romanticno, gde su djaci bili manguparija sa stilom i od njih su postali veliki intelektualci i umni ljudi...
Dobro je da pocinje vreme pristojnih filmova, mada, rastuzilo me je sto sam cula kada smo izlazili iz bioskopa jednog klinca kako kaze da je to jedini domaci film koji ce odgledati samo jednom...

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Odgledah i film i neke epizode više puta. Nije mi bilo dosadno da kad naletim na epizodu gledam. Stvarno, i dalje mislim šta napisah te davne 2012 😉

Vrh Dno