• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Montevideo - serija

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Montevideo - bog te video ...... šta mislite o seriji ...
Znam da na ženskom forumu neću se leba najedem sa ovom temom ;) .... ali ima nečeg u tome što Srdjan Dragojević (scenarista) radi (osim kad ne plagira Holivud) sa našom kinemaografijom ...pomera granice i nove standarde postavlja ....
Osim toga za razliku od drugih serija ovde će neko možda nešto naučiti i o našoj skorijoj istoriji ....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ovo nije ženski forum, samo su muški u deeebeloj manjini. :)
Serija je super, zapravo film je odličan i siguran sam da će i serija biti odlična. A takođe mislim da je žene vole podjednako kao i muškarci.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
nisam pogledala ni jednu epizodu..............ja i tv nismo bas u nekoj ljubavi :zbunjen: ........

.......ali je film ok............laganica...........:thumbsup:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
gledala i gledam..volim i nase filmove i serije..pogotovo kad izadje nova generacija mladih glumaca i kad vidimo da medju njima ima dobrih:thumbsup:

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Znam da na ženskom forumu neću se leba najedem sa ovom temom ;) ....

Ja mislim da nadoknadjujem sve nedostatke u vidu manjka muskaraca sto se ove tematike tice ( fudbal ) , jedino je mana sto samo mene slusate :D

A sto se serijice tice...Ok je, svidja mi se sto su ubacili nove scene, te ne izgleda kao da su sklepali na osnovu poznatih i isecenih scena...

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Seriju ne pratim ali sam film odgledala i mnogo mi se dopao. Odlicni mladi glumci, lepa prica...

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Jos samo kad provalim kojim danom je, na kom programu i koja je satnica u pitanju mozda se i posadim pred TV :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Svakog ponedeljka kad se završi Gnjavnik na RTS .... i u seriji ima i glumaca koji se u filmu nisu uopšte pojavili, kao i dogadjanja ....

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
E fala vi na obavestenju.. ako se setim :D pogledacu.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Gledamo neke Ševkete, Ali Rize i ostale Oguze .... (ja ne gledam al vidim gleda se ... i vidim novine nemaju pametnija posla nego o tome da pišu....) .... bez ikakvog smisla i potrebe ... bogatstvo ove naše serije, istorijom, mladošću, lepotom, šarmom, humorom ... je domaći zadatak za svo ovo djubre indijsko/tursko/špansko ... al bolje za nismo očito, a treba i mozak malo uključiti ......:oops:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
.. i setih se ja da odgledam veceras seriju :D Stvarno je predivna!
Boze, kako neko moze da gleda ove serije sto ih Tony pomenu?! ... pa samo im je jezik grozan.. za pocetak.

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Svaki jezik je bitan i ima svoju vrednost...ne treba ga omalovažavati... :)
E sad ja se inače protivim svim tim ispiračima mozga pa i kad je proizveden od starne naše produkcije,kao pre par godina kad su puštali onu seriju što imitira Sex i Grad,koju eto zaboravih i kako se zove,al je bila teško s****
Pa onda recimo serije koje opisuju život i ponašanje seljaka a da pre toga nisu ni svesni koliko ismevaju taj isti narod i tako dalje...
Mogu se na prste prebrojati kvalitetne serije koje su do sad puštane (nebitno iz čije zemlje potiču)...

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
nije bitan jezik, nego krici i urlici koji se mogu čuti, danas sam u novinama pročitao naslov u kurirovom dodatku o turskim serijama da je neki lik probudio ženu iz kliničke smrti, tako što je rekao da je voli ...vrlo edukativno i smisleno :)

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Pa šta hoćeš ...treba primenjivati u praksi što češće :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ajde da se vratimo na Montevideo. Šta vam se najviše dopada u seriji? Meni je sve odlično. I humor i glumačka ekipa, i scenario i kasting, ma sve, sve.

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pa dopada mi se dosta toga....Likovi su interesantni, svaki na svoj nacin, osim toga dosta pouka se moze izvuci iz raznih scena...U isto vreme i edukativno i zabavno.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
..............meni se najvise svidja Milutinac............:D

Vrh Dno