• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Moja zivotna filozofija u jednoj recenici

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Moto - koliko puta ste culi nekoga da kaze "Moj životni moto je...."?
Ono sto nas u nekim situacijama zivotnim vodi kao odrednica kojom se upravljamo,
na osnovu koje se ponasamo u datom trenutku,kojom se rukovodimo u mnogim nepredvidjenim situacijama i koja nam sluzi kao stit kako od drugih,tako i od nas samih ponekad,jer da se ne pridrzavamo sopstvenog mota,zivot bi nam bio u datom trenutku komplikovaniji.

Cogito ergo sum.....misao je jedino sto istinski posedujemo i što se ne moze oduzeti.Koje misli vas navedu da razmisljate i kakva su vam razmisljanja,da li nakon toga promenite nesto u sopstvenom nacinu misljenja,zivota ,ponasanja ?Jednostavno,koja misao bi se mogla nazvati vasom vodiljom?

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.948
Horoskop
Lav
Strpljen spašen.

Lepa reč i gvozdena vrata otvara.

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Nemam životnu folozofiju jer ne filozofiram o životu, već ga živim onako kako moram, a životni moto kroz latinske citate i izreke ljudi menjaju svaki dan, deluju mi kao da žele da pokažu da su pametniji i superiorniji od drugih. Volim da citiram učene ljude, ali tamo gde to ima smisla i kada je to potrebno, ali koristiti za svoj životni moto...nije baš prikladno, meni je lično draže kada neko smisli svoj moto.

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
Carpe diem - iskoristi dan :)

ne volim da mi dan prođe tek da prođe, uvek treba da ima nešto specifično po čemu će se razlikovati od prethodnog
inače ne volim mnogo da spavam, sedim samo kad sam na forumu, i volim pokret...

kretanje je važnije od vremena :rolleyes:

Icy

White Wolfess
Starosedelac
Učlanjen(a)
15.05.2011.
Broj reagovanja
1.116
Horoskop
Jarac
Najcrnja je noć pred svitanje ;)

lasta

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
05.05.2013.
Broj reagovanja
388
Horoskop
Škorpija
Prokleta je AMeRIKA i zlato sto sjaaa-a :p .

Malo sale no, ja se slazem u Bokijevom napisanom :)

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Ko god vrši volju Božju, on mi je brat i sestra i majka!

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Još uvek je nisam naučio, a tako je jednostavna. Brojati do deset, pa onda reći.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.511
Horoskop
Ribe
"Velike stvari nastaju tek kad se izađe iz zone komfora! "

U svakom segmentu života! Podseća me ko sam i kuda idem.

Vrh Dno