• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Moj omiljeni klub

T

Time

Gost
T

Time

Gost
Junaci mog detinjstva :)

1975_76_lig_1024.jpg

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe

Мој омиљени фудбалски клуб...трофеји:

Црвена звезда је најтрофејнији фудбалски клуб у Србији освојивши укупно 54 титуле, укључивши 26 домаћих шампионата, 24 национална купа, два Митропа купа, један Куп шампиона и један Интерконтинентални куп.Највећи успех постигнут је 1991. године када осваја Куп европских шампиона у Барију и Интерконтинентални куп у Токију исте године. Било је то највеће достигнуће Црвене звезде и било ког српског, а тада и југословенског фудбалског клуба. Поред тог успеха у европским такмичењима, издваја се и финале Купа УЕФА 1979. године, где су поражени од Борусије из Менхенгладбаха.

ФК Црвена звездаје српски фудбалски клуб из Београда. Формиран је на темељима предратног клуба Југославија.
Игра на свом стадиону који од 2014. носи име по легенди Црвене звезде Рајку Митићу, са капацитетом од 55.538 седећих места. Стадион је међу домаћом публиком познат као Маракана по називу чувеног истоименог стадиона у Бразилу, иако му то никад није био званичан назив. Према већини истраживања Црвена звезда је најпопуларнији клуб у Србији и Београду. Такође веома је популаран готово у свим суседним државама али и међу српском популацијом широм света.

каже Вики ;)

звезда.jpg :smuggreen::cat:

Matilda

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
03.03.2011.
Broj reagovanja
87
Koliko je klubova u Srbiji pa nadalje? Mnogo. I sada zamisli da svako otvori temu o njegovom omiljenom klubu a da u naslovu ne piše i koji je to klub. Mislim da se nisi opravdao Time.
U svakom slučaju prihvatam sugestiju i molim moderaciju da izbriše moje postove.
Unapred se zahvaljujem i izvinjavam članu Time što sam narušila njegovu temu.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
Ok...znači o Partizanu ...:thumbsdown:

Moji klinci pevaju ovako:

Volim, Partizan, crno bele boje ... ali, šta mogu, kad' Zvezda igra bolje! :happy::laugh:

T

Time

Gost
Koliko je klubova u Srbiji pa nadalje? Mnogo. I sada zamisli da svako otvori temu o njegovom omiljenom klubu a da u naslovu ne piše i koji je to klub. Mislim da se nisi opravdao Time.
U svakom slučaju prihvatam sugestiju i molim moderaciju da izbriše moje postove.
Unapred se zahvaljujem i izvinjavam članu Time što sam narušila njegovu temu.

@Matilda ja sam temu otvorio pošto sam imao zadatak da otvorim jednu temu u potforumu Sport.
Naravno da možeš pisati i o Tvom klubu, to što se ja inatim je obična šala i ništa više. Pa znaš i sama kakvi su navijači? ;)
Eksplicitno dozvoljavam da se piše o bilo kom vašem omiljenom klubu, a posebno se ova dozvola odnosi na @Matilda :) Nema potrebe za izvinjavanjem, sve je obična šala kao što rekoh :rolleyes:

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.559
Horoskop
Ribe
ФК Дунав Стари Бановци је фудбалски клуб из Старих Бановаца, Општина Стара Пазова, Србија. Клуб је основан 1936. Фудбалски клуб Дунав се у почетку углавном такмичио у општинској и сремској лиги, касније у војвођанској.

ФК Дунав је у сезони 2010/11. заузео 1. место у Војвођанској лиги Запад и тако прошао у виши ранг, Српску лигу Војводина. Највећи успех клуба је пласман у Српск лигу у сезони 2010/2011; 1/16 финала Купа Србије у сезони 2012 /2013.

fk dunav.png

Prilozi

• fk dunav.png
    fk dunav.png
    132,6 KB · Pregleda: 1
T

Time

Gost
I tako umrela tema, Matilde više nema, a Stari Banovci još uvek nisu stigli u Evropu. Tako je to kad vam smeta moj omiljeni klub :(

Vrh Dno