"Moj broj" - Rešenje!

nikolinv

Novajlija
Učlanjen(a)
08.04.2009.
Poruke
33
Broj reagovanja
0
Ako gledate popularnu "TV Slagalicu", a ne znate da rešite "Moj broj" evo male pomoći:

Program "MOJ BROJ" je inspirisan istoimenom igrom u kvizu 'TV slagalica'. Možete mu zadati neku kombinaciju koju niste na kvizu mogli rešiti ili ga pustiti da slucajnim izborom zapocne igru. Zbog svoje jednostavnosti program ne nalazi uvek tačno rešenje?! To vam je prilika da nadmašite vaš kompjuter!

P.S. U narednoj verziji očekuju se i zvučni efekti (muzika iz kviza), kao i legendarno "Dobro veče" naše drage Milke Canić.
PREUZMI OVDE!
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.211
Broj reagovanja
16.298
Horoskop
Ovan
U kom programskom jeziku radis programe?
 

nikolinv

Novajlija
Učlanjen(a)
08.04.2009.
Poruke
33
Broj reagovanja
0
Program "Moj broj", kao i program "Next Yamb" (verzija yamba u kojoj pratite kockice koje dolaze - kao u tetrisu) su pisani u VB 6 i to na Win 98 koji sam imao do pre 6 meseci! Kod ovog programa nije bitan programski jezik već algoritam kojim se dolazi do rešenja koji je rekurzivni i daje više rešenja. Posebno lepo radi sa zagradama (ne stavlja ih gde ne treba kao njegov autor:D ) i trenutno je bez lažne skromnosti, najbolji koji se može naći na Internetu, pa ako ima neko sa RTS-a da ovo pročita nek se javi na nikolinv@ptt.rs pa da ga ubacimo u "TV Slagalicu" uz skromnu nadoknadu :party:
 
Vrh Dno